Libnet.ro
UNICEF

10:45

Prognoza meteo ANM pentru prima parte a lunii, perioada 6-12 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru prima parte a lunii, perioada 6-12 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Meteorologii anunta cum va fi vremea in perioada 6-12 septembrie si care sunt fenomenele care se arata primei parti din prima luna a sezonului de toamna. Iata estimarile celor de la ANM si Accuweather pentru perioada specificata! Prognoza ANM pentru 6-12 septembrie Estimarea . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza speciala ANM pentru Bucuresti. Cand se schimba vremea

Vremea in Capitala se mentine caniculara pe parcursul zilei de marti, iar maxima se va situa in jurul a 35 de grade, in timp ce miercuri se va raci accentuat, temperatura scazand cu 10 grade, potrivit.

Vremea in weekend. Care este starea meteo si ce anunta ANM pentru ultima zi de vara si prima zi de toamna

Vremea in weekend ramane in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii, dar sunt asteptate si precipitatii sub forma de ploi abundente si descarcari electrice. Ultima zi de vara calendaristica aduce vreme buna in anumite regiuni pentru cei care vor o mica vacanta pe ultima suta de metri inainte de intrarea in toamna.

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Vremea se schimba radical

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru intervalui 2-15 septembrie, pe regiuni. BANAT Prima saptamana va fi caracterizata de un regim termic.

ANM a modificat prognoza meteo. Se raceste vremea

Vremease va raci in regiunile vestice si nordice, unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, darse va mentine in mare parte din restul teritoriului calduroasa, chiar ca.

Vremea se va raci. PROGNOZA METEO pentru marti, miercuri si joi

Vremease va raci in regiunile vestice si nordice, unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, darse va mentine in mare parte din restul teritoriului calduroasa, chiar ca.

Prognoza meteo 3 septembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea se va raci in regiunile vestice si nordice, unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, dar se va mentine in mare parte din restul teritoriului calduroasa, chiar.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cand se va raci vremea si cand vin ploile

In urmatoarele doua saptamani vremea se va mentine calda in toata tara. in prima saptamana din septembrie, se vor inregistra temperaturi maxime intre 32 si 33 de grade, iar in cea de-a doua saptamana, temperaturile vor scadea usor. in intervalul 7-11 septembrie, va fi mai crescuta probabilitatea de aparitie a ploilor.

ALERTA METEO: Vesti ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Pentru prima zi de toamna, meteorologii anunta vreme caniculara. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 35 de grade Celsius, in sudul tarii.

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea la toamna. in ce regiuni se prelungeste vara, cand loveste frigul si cat va ploua

Caldura sufocanta mai scade in intensitate la mijlocul saptamanii cand se anunta precipitatii si o usoara racorire. Cu toate acestea, temperaturile sunt mai ridicate decat ar fi in mod normal pentru inceputul toamnei.

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in primele zile de toamna. Cat si unde se racoreste, cand lovesc ploile

Meteorologii anunta vreme frumoasa pentru primele zile de toamna, in unele zone din tara fiind asteptate temperaturi de pana la 36 de grade. Chiar daca, spre mijlocul saptamanii viitoare, valorile vor incepe sa scada usor, vremea va fi in continuare calda in tara si in Capitala, anunta Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )