Libnet.ro
UNICEF

20:45

Prognoza meteo. Anuntul ANM: Val de aer polar in Romania. Vine prima ninsoare

Playtech Playtech,
Prognoza meteo. Anuntul ANM: Val de aer polar in Romania. Vine prima ninsoare

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o prognoza special, in conformitatea cu conditiile meteo speciale din zilele acestea. Valul de aer polar care a cuprins Romania vine la pachet si cu prima ninsoare. Care sunt maximele si ce regiuni vor simti din plin gradele in minus si fenomenele care sunt de obicei . continuă pe Playtech

Prognoza meteo: Un val de aer polar face prapad in Romania. Cat de frig va fi, unde cade bruma si cand se intoarce vara

Meteorologii anunta val de aer polar peste Romania. Temperaturile scad dramatic din aceasta noapte, iar in unele regiuni vor fi mai mici si cu 10 grade decat cele inregistrate in zilele precedente. De miercuri incep sa se inmulteasca si ploile.

Prognoza meteo. Val de aer Polar in Romania! Vremea se schimba radical

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat ce se intampla cu valul de aer polar care se tot anunta ca va cuprinde toate regiunile Romaniei. Vremea se va schimba radical, conform meteorologilor. Care sunt conditiile meteo la care trebuie sa ne asteptam? Iata cum va fi vremea in toata tara! Prognoza meteo. Ce .

Un val de aer polar va traversa Romania. De cand se raceste vremea

Meteorologii anunta ca o masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci in jumatatea de nord a tarii. Valorile termice diurne se vor situa sub cele normale.

Vine frigul! Un val de aer polar va scadea temperaturile cu mai mult de zece grade

Vine frigul. Un val de aer polar va scadea temperaturile cu mai mult de zece grade, in cea mai mare parte a tarii. La munte, vor fi chiar sub 0 grade, iar la altitudini mari avem parte de prima.

Prognoza meteo ANM luni, 16 septembrie. Previziunile meteorologilor surprind

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta noua prognoza pentru ziua de luni, 16 septembrie. Previziunile specialistilor surprind, mai ales dupa valul de aer polar indicat de curand. Prognoza meteo ANM pentru luni, 16 septembrie Dupa ce nu cu mult timp in urma se anunta un val de aer polar care va lovi din .

Prognoza meteo: Valul de aer polar vine cu lapovita si ninsori. Cat de frig se face, unde lovesc ploile si de cand se incalzeste

Valul de aer polar cuprinde toata Romania, iar temperaturile vor scadea cu aproximativ 10 grade. Se anunta minime negative in centrul tarii, unde vor fi si conditii de bruma. in zonele inalte, vantul va prezenta intesificari si ar putea aparea chiar lapovita si ninsoarea.

Prognoza meteo ANM pentru marti, 17 septembrie. Ce se intampla cu valul de aer rece care va traversa Romania

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza pentru marti, 17 septembrie. Ce se intampla cu valul de aer rece care se tot anunta ca va traversa Romania? Iata ultimele detalii de la meteorologi pentru azi! Cum va fi vremea in tara? Prognoza ANM pentru marti, 17 septembrie Specialistii de la .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie. Se schimba vremea! Anuntul Accuweather

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 20 septembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi racoroasa in toata tara si va ploua slab in nord, nord-est, sud-est si centru. Temperaturile maxime nu vor depasi 23 de grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie in noaptea de joi spre .

Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile. Vremea se raceste

De miercuri, 18 septembrie, toamna isi intra in drepturi. Prognoza meteo emisa de specialistii ANM. AccuWeather a revizuit gradele din termometre. Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 septembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 18 septembrie. Conform meteorologilor, vremea continua sa se raceasca in toata Romania, .

Prognoza meteo ANM pentru joi, 19 septembrie. Minimele ajung sub pragul inghetului

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 19 septembrie. Meteorologii au anuntat ca temperaturile minime ajung sub pragul inghetului, la care se adauga si ploi. Prognoza meteo ANM pentru joi, 19 septembrie Joi, 19 septembrie, meteorologii au anuntat o vreme capricioasa. Gradele din termometre scad simtitor in toate regiunile teritoriului. in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )