Libnet.ro
UNICEF

11:30

Prognoza meteo azi, 4 septembrie, potrivit ANM. Temperaturi de toamna, furtuni si ploi abundente

Playtech Playtech,
Prognoza meteo azi, 4 septembrie, potrivit ANM. Temperaturi de toamna, furtuni si ploi abundente

Toamna isi intra in drepturi. Prognoza meteo anuntata de specialistii de la ANM arata ca azi, 4 septembrie, vom avea parte de furtuni si ploi abundente. Prognoza meteo azi, 4 septembrie, potrivit ANM Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca azi, 4 septembrie, vom avea parte de o vreme instabila si in . continuă pe Playtech

Prognoza meteo 5 septembrie. O veste total neasteptata de la meteoroogi

Joi, 5 septembrie, vremea va fi normala termic si in general frumoasa. Cerul va fi variabil si doar pe arii restranse, mai ales dupa-amiaza in zonele montane, vor fi ploi de scurta durata.

Prognoza meteo 3 septembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea se va raci in regiunile vestice si nordice, unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, dar se va mentine in mare parte din restul teritoriului calduroasa, chiar.

Prognoza meteo ANM pentru prima parte a lunii, perioada 6-12 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Meteorologii anunta cum va fi vremea in perioada 6-12 septembrie si care sunt fenomenele care se arata primei parti din prima luna a sezonului de toamna. Iata estimarile celor de la ANM si Accuweather pentru perioada specificata! Prognoza ANM pentru 6-12 septembrie Estimarea .

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in primele zile de toamna. Cat si unde se racoreste, cand lovesc ploile

Meteorologii anunta vreme frumoasa pentru primele zile de toamna, in unele zone din tara fiind asteptate temperaturi de pana la 36 de grade. Chiar daca, spre mijlocul saptamanii viitoare, valorile vor incepe sa scada usor, vremea va fi in continuare calda in tara si in Capitala, anunta Mediafax.

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Vremea se schimba radical

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru intervalui 2-15 septembrie, pe regiuni. BANAT Prima saptamana va fi caracterizata de un regim termic.

Prognoza meteo: Un val de aer rece loveste Romania. Cat de frig se anunta, in ce regiuni fac prapad ploile abundente

Un val de aer rece pune stapanire pe Romania. De miercuri, vremea schimba foaia, temperaturile incep sa scada usor, dar nu vine toamna. Asa spun meteorologii, pentru ca din weekend se intoarce caldura. De saptamana viitoare, maximele vor ajunge la nivelul normal pentru aceasta perioada, conform prognozei pentru urmatoarele doua saptamani, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cand se va raci vremea si cand vin ploile

In urmatoarele doua saptamani vremea se va mentine calda in toata tara. in prima saptamana din septembrie, se vor inregistra temperaturi maxime intre 32 si 33 de grade, iar in cea de-a doua saptamana, temperaturile vor scadea usor. in intervalul 7-11 septembrie, va fi mai crescuta probabilitatea de aparitie a ploilor.

ALERTA METEO: Vesti ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Pentru prima zi de toamna, meteorologii anunta vreme caniculara. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 35 de grade Celsius, in sudul tarii.

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea la toamna. in ce regiuni se prelungeste vara, cand loveste frigul si cat va ploua

Caldura sufocanta mai scade in intensitate la mijlocul saptamanii cand se anunta precipitatii si o usoara racorire. Cu toate acestea, temperaturile sunt mai ridicate decat ar fi in mod normal pentru inceputul toamnei.

Prognoza meteo pentru 4 septembrie. Vremea se schimba radical

Vremea va fi in general instabila si se va raci, mai accentuat in sudul, estul si centrul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 grade in estul Transilvaniei si 30 de grade in sudul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )