Libnet.ro
UNICEF

15:30

Prognoza meteo de luni, 27 iulie. Unde vor fi temperaturi extreme

Playtech Playtech,
Prognoza meteo de luni, 27 iulie. Unde vor fi temperaturi extreme

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru astazi, 27 iulie. Astfel, aflam ca in nordul si centrul tarii, la deal si la munte si local in vest si in sud-vest, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica. Asa arata prognoza meteo pentru data de 27 iulie Prognoza meteo valabila pentru data de . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 27 iulie 2020. Vreme frumoasa in majoritatea regiunilor

Pentru astazi, 27 iulie 2020 meteorologii anunta vreme frumoasa si cer senin in majoritatea zonelor tarii. O exceptie o fac insa zonele de deal si de munte, nordul si centrul tarii unde dupa orele.

Curs BNR pentru luni, 27 iulie 2020. Cat valoreaza acum un euro

BNR va emite noul curs valutar joi, 27 iulie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, luni, 27 iulie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii luni, 27 iulie 2020. Data .

Horoscop zilnic, luni, 27 iulie 2020. Momente de tensiune pentru aceasta zodie

Actiunea este plina si putin tensionata la inceput pentru aceasta zi. Cu siguranta, ati avut parte de erori si pur si simplu trebuie sa faceti ceva in acest sens! Horoscop 27 iulie 2020 Jupiter in Capricorn si Neptun in sextilul Pestilor pentru a doua oara in acest an, punandu-va intr-o reverie profunda. A face ceva .

Prognoza meteo, vineri, 24 iulie 2020. Alerta de vreme rea de la ANM! Ce se intampla, azi, in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o avertizare de vreme rea. Ce se intampla in tara si ce conditii vor fi pentru ziua de vineri, 24 iulie? Prognoza meteo ANM pentru vineri, 24 iulie Meteorologii anunta ca in cursul zilei de vineri vom avea parte de averse si intensificari ale vantului in .

Horoscop zilnic - luni, 27 iulie 2020. Capricornii au parte de momente speciale alaturi de persoana iubita

Pe 27 iulie 2020, nativii Berbec ar trebui sa acorde un plus de atentie in discutiile cu cei dragi. Daca sunt prea transanti, ar putea sa-i supere. Pentru Balante, efortul depus in ultima vreme la serviciu,.

Prognoza meteo, azi, 24 iulie 2020. Vreme calda si instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a teritoriului

Pentru ziua de azi, meteorologii au emis o informare meteo de vreme instabila, valabila pe intre gteritoriul tarii, pana la 25 iulie, ora 10:00. in special in zonele de deal si de munte, dar si in centrul.

Prognoza meteo, azi, 25 iulie 2020. Romania sub cod galben de instabilitate atmosferica. Iata cele mai afectate zone din tara

Meteorologii nu aduc vesti bune in acest weekend. ANM a emis o avertizare de tip cod galben pentru instabilitate atmosferica, valabila incepand de astazi, ora 5:00 pana la data de 26 iulie ora.

Prognoza meteo: Ce fenomene lovesc Romania in luna august. Cand se intorc furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 27 iulie - 24 august. Temperaturile vor fi cele specifice perioadei, insa in sud si est acestea vor fi usor mai ridicate decat media acestei luni.

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul 27 iulie - 9 august, temperaturile vor atinge pragul caniculei, dar nu lipsesc nici aversele

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 27 iulie - 9 august. Vor fi temperaturi apropiate de canicula in majoritatea zonelor tarii. Nu vor lipsi insa nici.

Prognoza meteo ANM pentru marti, 28 iulie 2020. Temperaturile se mentin ridicate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de marti, 28 iulie? Meteorologii indica faptul ca nu scapam deocamdata de temperaturile ridicate. Prognoza meteo pentru marti, 28 iulie 2020 Meteorologii anunta faptul ca vom avea din nou canicula si disconfort termin in zona .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )