Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo, luni, 4 noiembrie. Vremea schimba foaia! Ce temperaturi se vor inregistra

Playtech Playtech,
Prognoza meteo, luni, 4 noiembrie. Vremea schimba foaia! Ce temperaturi se vor inregistra

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru azi, 4 noiembrie. Meteorologii anunta o schimbare drastica. Iata meximele de azi si anuntul ultim al specialistilor! Prognoza meteo pentru luni, 4 noiembrie Astazi, 4 noiembrie, meteorologii indica faptul ca vremea va continua sa se incalzeaza. Cerul va fi variabil, noros, iar . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo pentru 3 noiembrie. Vremea se schimba din nou radical

Vremea va deveni calda pentru aceasta data, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 20 de grade, iar cele minime, in general, intre 5 si 15 grade. in vestul, nord-vestul si nordul.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea va fi mult mai calda decat este normal in luna noiembrie

Temperaturile se mentin mult mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, pana in 14 noiembrie, cand va fi o usoara racire a vremii. Cu toate acestea, cel mai probabil vremea va ramane mai calda decat in mod obisnuit. Potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabile pentru intervalul 4-17 noiembrie, probabilitatea pentru ploi este mare.

VREMEA. Prognoza meteo 4 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea?

Valorile de temperatura vor continua sa creasca in cea mai mare parte a tarii, astfel ca vremea va fi deosebit de calda pentru luna noiembrie; maximele se vor incadra intre 17 si 25 de grade, iar.

VREMEA. Prognoza meteo 5 noiembrie. Vestea neasteptata de la meteorologi. Este total neasteptat ce se va intampla cu vremea

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra in general intre 17 si 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 2. 3 grade in depresiunile di.

Prognoza meteo pentru weekend. Ce temperaturi se vor inregistra in tara. Vreme extrem de rece

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), au emis prognoza meteo pentru prima zi a lunii noiembrie si vin cu vesti bune pentru romani. Vremea se amelioreaza treptat, in toata tara, incepand de astazi. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru 1 noiembrie. De azi, ploile se restrang si va mai ploua izolat doar in .

Prognoza meteo pentru jumatatea lunii noiembrie. Anunt important de la ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat ceva neasteptat. Cum va fi prognoza pentru jumatatea lunii noiembrie? Iata maximele si pentru sfarsitul lui noiembrie, unde vom avea parte de o scadere brusca de temperaturi! Prognoza meteo pentru jumatatea lunii noiembrie Meteorologii anunta ca vom avea parte de vreme deosebit de calda pentru perioada .

Scapam de frig! Un val de aer tropical va lovi Romania peste cateva ore. Prognoza meteo pana luni

Un val de aer tropical loveste Romania sambata, 2 noiembrie. Meteorologii au anuntat ca, in perioada urmatoare, temperaturile pot urca in termometre pana la 25 de grade. Severe Weather Europe.

Prognoza meteo: Vremea o ia razna. Vine caldura tropicala, ce fenomene se anunta

Dupa frigul patrunzator din ultimele zile, vremea se schimba radical. Temperaturile maxime vor ajunge la 24 de grade. incalzirea se datoreaza unui val de aer tropical. in aceasta saptamana se anunta vreme de vara in mare parte din tara.

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Vesti incredibile de la meteorologi

Meteorologii de la ANM au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 4 noiembrie - 2 decembrie. Saptamana 04. 2019 Valorile termi.

Prognoza meteo: Caldura se intoarce. Cat cresc temperaturile si unde mai ploua

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, vineri, 1 noiembrie, dar se va mentine rece pentru aceasta data in special dimineata si noaptea. De sambata incep sa creasca temperaturile, fiind prognozate maxime de 17 grade, iar in regiunile vestice chiar peste cele normale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )