Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prognoza meteo, pana pe 21 noiembrie, pe regiuni. Temperaturi sub pragul de inghet, ploi si fenomene extreme

Playtech Playtech,
Prognoza meteo, pana pe 21 noiembrie, pe regiuni. Temperaturi sub pragul de inghet, ploi si fenomene extreme

Vremea capricioasa urmeaza sa isi spuna cuvantul, in urmatoarea perioada. Vor urma temperaturi sub pragul de inghet, ploi, dar si fenomene extreme, anuntate de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Prognoza meteo, pana pe 21 noiembrie, pe regiuni Conditiile termice se vor pastra in general bune in intregul teritoriu, dar exista si sanse . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, sambata, 9 noiembrie. Ce temperaturi se vor inregistra in tara. Cand se va incheia vremea frumoasa

In continuare este toamna in calendar! Sfarsitul de saptamana vine cu vesti bune din partea specialistilor de la Agentia Natioanala de Meteorologie. Cum arata prognoza pentru sambata 9 noiembrie 2019? Spcialistii ANM vine cu vesti mai mult decat bune pentru romani. Vremea se va mentine frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 noiembrie. Vesti incredibile de la meteorologi

Valorile termice, in crestere fata de intervalul anterior, se vor situa cu mult peste cele climatologic specifice pentru a doua decada a lunii noiembrie, maximele urmand a se incadra intre 15 si 24.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 noiembrie. Vremea se schimba radical

Valorile termice vor fi in scadere in majoritatea zonelor, astfel ca cele diurne vor deveni apropiate de normalul perioadei in vest si nord-vest, dar vor continua sa caracterizeze o vreme calda in.

Prognoza meteo: Cand vine frigul. Unde lovesc ploile si in ce zone se anunta temperaturi sub pragul de inghet

Vreme neobisnuit de calda vom avea in urmatoarele zile. Pana in jurul datei de 21 noiembrie, valorile de temperatura vor fi cu 8. 10 grade peste mediile multianuale. Astfel, maximele diurne se vor incadra, in medie, intre 12 si 21 de grade, cel mai cald in Muntenia. O racire a vremii este prognozata din data de 22 noiembrie.

Prognoza meteo pentru aceasta saptamana. Ce se intampla la mijlocul lunii noiembrie, dupa temperaturile ridicate. Anomalie meteo

Specialistii Sever Weather au anuntat ce se va intampla la mijlocul lunii noiembrie, dupa temperaturile ridicate. De ce vreme vom avea parte in aceasta saptamana? Ce se intampla la mijlocul lunii noiembrie, dupa temperaturi ridicate? Conform prognozei realizate de severe-weather. eu, ne vom infrunta cu o anomalie meteo, ce va afecta Romania si tari din Europa .

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand revin ploile?

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru doua saptamani. Iata cum va fi vremea pe regiuni: VREMEA. BANAT incepand din 12 noiembrie si continuand in cea.

Prognoza meteo pentru 11-17 noiembrie 2019. Vremea sufera mari schimbari in urmatoarea saptamana. Ce anunta ANM

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele prevazute in mod normal pentru aceasta perioada. Specialistii ANM au anuntat cum va fi vremea in urmatoarea saptamana, dar si la ce valori se pot astepta romanii, in perioada 11-17 noiembrie 2019. Conditiile vor ramane in general bune in intregul teritoriu, cu sanse izolate de precipitatii, sub .

Pronoza meteo, luni, 11 noiembrie. Vremea se raceste brusc, ploi si ninsori

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua prognoza. Iata care sunt temperaturile pentru azi, 11 noiembrie! Vezi aici cum va fi vremea in toata tara. Prognoza meteo pentru luni, 11 noiembrie Specialistii de la ANM indica faptul ca valorile termice vor urma sa scada in majoritatea zonelor de pe teritoriul Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )