Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru jumatatea lunii noiembrie. Anunt important de la ANM

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru jumatatea lunii noiembrie. Anunt important de la ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat ceva neasteptat. Cum va fi prognoza pentru jumatatea lunii noiembrie? Iata maximele si pentru sfarsitul lui noiembrie, unde vom avea parte de o scadere brusca de temperaturi! Prognoza meteo pentru jumatatea lunii noiembrie Meteorologii anunta ca vom avea parte de vreme deosebit de calda pentru perioada . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru weekend. Ce temperaturi se vor inregistra in tara. Vreme extrem de rece

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), au emis prognoza meteo pentru prima zi a lunii noiembrie si vin cu vesti bune pentru romani. Vremea se amelioreaza treptat, in toata tara, incepand de astazi. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru 1 noiembrie. De azi, ploile se restrang si va mai ploua izolat doar in .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 3 noiembrie. Vremea se schimba din nou radical

Vremea va deveni calda pentru aceasta data, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 20 de grade, iar cele minime, in general, intre 5 si 15 grade. in vestul, nord-vestul si nordul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Vesti incredibile de la meteorologi

Meteorologii de la ANM au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 4 noiembrie - 2 decembrie. Saptamana 04. 2019 Valorile termi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 octombrie. Cum va fi vremea in weekend?

Valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile intracarpatice si va prezenta innorari temporare in restul.

Prognoza meteo, luni, 4 noiembrie. Vremea schimba foaia! Ce temperaturi se vor inregistra

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru azi, 4 noiembrie. Meteorologii anunta o schimbare drastica. Iata meximele de azi si anuntul ultim al specialistilor! Prognoza meteo pentru luni, 4 noiembrie Astazi, 4 noiembrie, meteorologii indica faptul ca vremea va continua sa se incalzeaza. Cerul va fi variabil, noros, iar .

ALERTA METEO: Ce se intampla cu vremea saptamana aceasta! Vezi judetele vizate!

Meteorologii vin cu vesti bune pentru saptamana 4-11 noiembrie. in intervalul mentionat, vremea se va incalzi. Astfel, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru.

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

VREMEA. Prognoza meteo 4 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea?

Valorile de temperatura vor continua sa creasca in cea mai mare parte a tarii, astfel ca vremea va fi deosebit de calda pentru luna noiembrie; maximele se vor incadra intre 17 si 25 de grade, iar.

Eveniment important in familia Ancai Serea si a lui Adi Sina. Cine sunt nasii de botez a micutei Leah Maria

Anca Serea si Adi Sina vor avea un eveniment important in familie la jumatatea lunii noiembrie. Cei doi o vor boteza pe micuta Leah Maria. Nasii de botez vor fi aceiasi care i-au cununat si pe cei doi si care l-au botezat si pe Moise Petru. Anca Serea si Adi Sina isi boteaza fetita pe .

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea va fi mult mai calda decat este normal in luna noiembrie

Temperaturile se mentin mult mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, pana in 14 noiembrie, cand va fi o usoara racire a vremii. Cu toate acestea, cel mai probabil vremea va ramane mai calda decat in mod obisnuit. Potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabile pentru intervalul 4-17 noiembrie, probabilitatea pentru ploi este mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )