Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prognoza meteo pentru 3 luni. Cum va fi vremea in septembrie, octombrie si noiembrie

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru 3 luni. Cum va fi vremea in septembrie, octombrie si noiembrie

Meteorologii au anuntat prognoza pe 3 luni. Specialistii au oferit informatii cu privire la temperaturile din septembrie, octombrie si noiembrie. Prognoza meteo pentru 3 luni Cum calendaristic vara s-a sfarsit, meteorologii si-au indreptat privirea spre urmatoarele luni de toamna. Florinela Georgescu, director Meteorologie Operationala ANM, a vorbit, in cadrul unui interviu pentru DC News, despre . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Vremea se schimba radical

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru intervalui 2-15 septembrie, pe regiuni. BANAT Prima saptamana va fi caracterizata de un regim termic.

Prognoza meteo pentru patru saptamani. De cand se strica vremea?

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru patru saptamani. Saptamana in curs. Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice.

Prognoza meteo pentru 6 septembrie. Cum va fi vremea in tara si in Bucuresti?

Vremea se va incalzi usor si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi de scurta durata, dupa orele pranzului pe arii restranse la deal si la munte, iar.

Prognoza meteo pentru 4 septembrie. Vremea se schimba radical

Vremea va fi in general instabila si se va raci, mai accentuat in sudul, estul si centrul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 grade in estul Transilvaniei si 30 de grade in sudul.

Vremea se va raci. PROGNOZA METEO pentru marti, miercuri si joi

Vremease va raci in regiunile vestice si nordice, unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, darse va mentine in mare parte din restul teritoriului calduroasa, chiar ca.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cand se va raci vremea si cand vin ploile

In urmatoarele doua saptamani vremea se va mentine calda in toata tara. in prima saptamana din septembrie, se vor inregistra temperaturi maxime intre 32 si 33 de grade, iar in cea de-a doua saptamana, temperaturile vor scadea usor. in intervalul 7-11 septembrie, va fi mai crescuta probabilitatea de aparitie a ploilor.

Prognoza meteo, joi 5 septembrie. Cum va fi vremea in tara. Ploi si temperaturi scazute

Conform prognozei emisa de specialistii de la ANM, vremea va fi capricioasa joi, 5 septembrie. Meteorologii anunta ploi si temperaturi scazute, insotite de rafale. Prognoza meteo, joi 5 septembrie. Cum va fi vremea in tara? Prognoza meteo emisa de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca joi, 5 septembrie, vremea va .

Prognoza meteo ANM pentru prima parte a lunii, perioada 6-12 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Meteorologii anunta cum va fi vremea in perioada 6-12 septembrie si care sunt fenomenele care se arata primei parti din prima luna a sezonului de toamna. Iata estimarile celor de la ANM si Accuweather pentru perioada specificata! Prognoza ANM pentru 6-12 septembrie Estimarea .

Prognoza meteo azi, 4 septembrie, potrivit ANM. Temperaturi de toamna, furtuni si ploi abundente

Toamna isi intra in drepturi. Prognoza meteo anuntata de specialistii de la ANM arata ca azi, 4 septembrie, vom avea parte de furtuni si ploi abundente. Prognoza meteo azi, 4 septembrie, potrivit ANM Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca azi, 4 septembrie, vom avea parte de o vreme instabila si in .

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea la toamna. in ce regiuni se prelungeste vara, cand loveste frigul si cat va ploua

Caldura sufocanta mai scade in intensitate la mijlocul saptamanii cand se anunta precipitatii si o usoara racorire. Cu toate acestea, temperaturile sunt mai ridicate decat ar fi in mod normal pentru inceputul toamnei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )