Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru miercuri, 10 iulie. Se schimba vremea in intreaga tara

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru miercuri, 10 iulie. Se schimba vremea in intreaga tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 10 iulie 2019. Meteorologii anunta o racorire a vremii, dupa o perioada marcata de valul de canicula care s-a abatut asupra Romaniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade Celsius, iar minimele intre 19 si 18 grade Celsius. Prognoza meteo . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 10 iulie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Vremea va fi racoroasa in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime intre 9 si 18 grade, usor mai scazute in depresiunile din.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 9 iulie. Schimbare radicala de temperaturi

Marti, 9 iulie, valorile termice se vor situa usor sub cele caracteristice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, iar cele minime.

Vreme racoroasa in aproape toata tara. Vezi prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Prognoza meteo pentru marti, 9 iulie. Valorile termice se vor situa usor sub cele caracteristice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de.

Curs valutar BNR, miercuri, 10 iulie. Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 10 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7337 lei in crestere cu 0,0068) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7252 .

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 10 IULIE. Unde te duce dragostea?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 10 IULIE 2019. Soarele este in conjunctie cu Nodul lunar Nord aflat in Rac si te ajuta sa primesti ghidarea de care ai nevoie in dragoste. De asemenea, Soarele urmeaza.

NOU! Horoscop zilnic pentru azi, MIERCURI 10 IULIE 2019. Ce drum iti arata intuitia?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 10 IULIE 2019. Soarele este in conjunctie cu Nodul lunar Nord aflat in Rac. Un inger pazitor straluceste in lumina viitorului. Acesta este drumul corect pe care a.

Prognoza meteo ANM, marti 9 iulie. AccuWeather anunta o scadere brusca a temperaturii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza meteo pentru ziua de marti, 9 iulie. Meteorologii indica scaderi drastice de temperatura pentru sezonul in care ne aflam. Care sunt maximele zilei? Prognoza ANM pentru marti, 9 iulie: vremea in tara Meteorologii indica o vreme cu mult mai racoroasa decat normalul perioadei, iar maximele se .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 9 iulie. Berbecii trebuie sa gandeasca pozitiv, Gemenii au protectie pentru familie

Iata pentru MIERCURI 10 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

Prognoza meteo pentru Bucuresti: vreme caniculara duminica. De luni, revin furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Potrivit acesteia, azi vremea va calduroasa, temperatura maxima se va situa in jurul a 35 de grade. in noaptea de duminica spre luni, instabilitatea atmosferica se va accentua si vor fi intensificari ale vantului. Luni vor avea loc descarcari electrice si averse torentiale.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Instabilitate atmosferica accentuata

Regimul termic va reveni la normal pentru aceasta perioada din calendar in majoritatea regiunilor, valorile termice maxime urmand sa oscileze, la un moment dat, intre 29 si 32 de grade, in timp ce fenomenele de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )