Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie. Vine codul portocaliu de vijelii si ploi

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie. Vine codul portocaliu de vijelii si ploi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au o noua prognoza pentru weekend. Cum va fi vremea in perioada 25-26 iulie si ce avertizari aduc meteorologii? Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie Meteorologii au adus in vizorul romanilor doua avertizari de vreme rea. Ne asteptam la furtuni si vijelii nimicitoare indicat de meteorologi pentru weekend. continuă pe Playtech

Prognoza meteo weekendul 25 - 26 iulie 2020. Vremea va fi capricioasa in toata tara. Sunt asteptate averse cu caracter torential

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru weekendul 25-26 iulie 2020. Potrivit meteorologilor, intreaga tara va fi sub avertizare de vreme.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 iulie 2020. Ploi cu caracter torential in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie nu vine cu vesti bune in ceea ce priveste ziua de joi, 23 iulie, avand in vedere ca vom avea parte de fenomene extreme si de precipitatii abundente. Prognoza ANM pentru joi, 23 iulie 2020 Conform datelor ANM, joi 23 iulie cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 22 iulie. Grindina, vijelii si conditii extreme

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de miercuri, 22 iulie. Ce anunta specialistii si care sunt avertizarile lor pentru toate zonele tarii? Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 22 iulie Meteorologii de la ANM au emis o noua prognoza pentru 22 iulie. Specialistii sustin ca vom avea o .

Prognoza meteo, vineri, 24 iulie 2020. Alerta de vreme rea de la ANM! Ce se intampla, azi, in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o avertizare de vreme rea. Ce se intampla in tara si ce conditii vor fi pentru ziua de vineri, 24 iulie? Prognoza meteo ANM pentru vineri, 24 iulie Meteorologii anunta ca in cursul zilei de vineri vom avea parte de averse si intensificari ale vantului in .

Prognoza meteo, azi, 23 iulie 2020. Vreme instabila in toata tara

Astazi meteorologii anunta cer variabil si vreme instabila, valabila pentru intre teritoriul. Prognoza meteo aduce insa temperature caniculare, in ciuda ploilor anuntate. in zonele de deal de si de munte se.

Vestea asteptata de toata lumea! Cum va fi vremea in perioada urmatoare? Prognoza METEO pana la sfarsitul lunii august

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o estimare meteorologica pentru perioada 27 iulie - 24 august. in acest interval, temperaturile vor fi cele specifice perioadei, insa in Sud si Est acestea vor fi usor mai ridicate decat media acestei luni.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Ce se intampla cu vremea. Anuntul ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Care sunt maximele si minimele pentru Bucuresti si ce avertizari aduc meteorologii de la ANM? Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Anunt ANM Vremea in Bucuresti va fi in majoritatea timpului frumoasa si calduroasa, pana in cursul zilei de sambata. Conditii de ploaie scurta .

Prognoza meteo, azi, 25 iulie 2020. Romania sub cod galben de instabilitate atmosferica. Iata cele mai afectate zone din tara

Meteorologii nu aduc vesti bune in acest weekend. ANM a emis o avertizare de tip cod galben pentru instabilitate atmosferica, valabila incepand de astazi, ora 5:00 pana la data de 26 iulie ora.

Prognoza meteo, azi, 24 iulie 2020. Vreme calda si instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a teritoriului

Pentru ziua de azi, meteorologii au emis o informare meteo de vreme instabila, valabila pe intre gteritoriul tarii, pana la 25 iulie, ora 10:00. in special in zonele de deal si de munte, dar si in centrul.

Pregatiti umbrelele! ANM a emis o informare de vreme rea pentru toata tara! Prognoza METEO 24 iulie 2020

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteorologica de instabilitate atmosferica, valabila pana sambata, 25 iulie, ora 10.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )