Libnet.ro
UNICEF

13:16

Prognoza meteo vineri, 12 iulie: Cum va fi vremea in tara

Playtech Playtech,
Prognoza meteo vineri, 12 iulie: Cum va fi vremea in tara

Potrivit prognozei emise de meteorologii de la ANM, vineri, 12 iulie, se anunta temperaturi scazute, instabilitate atmosferica si vreme capricioasa. Prognoza meteo vineri, 12 iulie Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta o vreme in general frumoasa, cu usoare instabilitati atmosferice si temperaturi scazute in unele regiuni. De altfel, temperaturile se mentin, pe intreg . continuă pe Playtech

Prognoza meteo joi, 11 iulie: averse, intensificari ale vantului, vijelii si grindina

Potrivit prognozei meteo emise de specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM), joi, 11 iulie, gradele din termometre scad simtitor, caci se anunta averse, intensificari ale vantului, vijelii si grindina. Prognoza meteo joi, 11 iulie Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii. Se anunta innorari accentuate, in special in prima parte .

Dunarea joaca vineri, 12 iulie, primul meci de verificare in Bulgaria

Aflata in Bulgaria, la Bansko, pentru un stagiu de pregatire de circa doua saptamani, Dunarea va disputa vineri, 12 iulie, si prima partida de verificare, a anuntat arenamedia. ro.

Prognoza meteo ANM, marti 9 iulie. AccuWeather anunta o scadere brusca a temperaturii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza meteo pentru ziua de marti, 9 iulie. Meteorologii indica scaderi drastice de temperatura pentru sezonul in care ne aflam. Care sunt maximele zilei? Prognoza ANM pentru marti, 9 iulie: vremea in tara Meteorologii indica o vreme cu mult mai racoroasa decat normalul perioadei, iar maximele se .

Prognoza meteo pentru miercuri, 10 iulie. Se schimba vremea in intreaga tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 10 iulie 2019. Meteorologii anunta o racorire a vremii, dupa o perioada marcata de valul de canicula care s-a abatut asupra Romaniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade Celsius, iar minimele intre 19 si 18 grade Celsius. Prognoza meteo .

Vreme racoroasa in aproape toata tara. Vezi prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Prognoza meteo pentru marti, 9 iulie. Valorile termice se vor situa usor sub cele caracteristice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 9 iulie. Schimbare radicala de temperaturi

Marti, 9 iulie, valorile termice se vor situa usor sub cele caracteristice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, iar cele minime.

Prognoza meteo, pana pe 5 august. ANM a revizuit previziunile despre vreme. Schimbari radicale

Daca planuiesti un concediu pe teritoriul Romaniei in urmatoarea perioada, ar fi bine sa ai in vedere avertismentele din partea Administratiei Nationale de Meteorologie. in ziua de azi, vremea este mai improbabila ca niciodata. Fara sa te chinui, parca experimentezi doua sau trei anotimpuri intr-o singura zi. Ca urmare, orice prognoze meteo referitoare la vremea .

HOROSCOP 12 IULIE. E randul acestei zodii sa aiba bani de cheltuit! Ce noroc!

Horoscop 12 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 12 iulie Berbec Aveti o multime de responsabilitati de care trebuie sa va ocupati astazi, insa asta nu inseamna ca nu o.

HOROSCOP 12 IULIE. Ziua vestilor superbe pentru una dintre zodii

Horoscop 12 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Rac. Numeri sumele de care dispui si ai motive de satisfactie, pentru ca rezultatul suna foarte promitator! Ba chiar ai curajul.

Prognoza meteo: Frigul loveste Romania. Cat scad temperaturile si unde se anunta furtuni devastatoare, cat va ploua

Vin doua saptimini cu fenomene extreme. Desi vremea se va racori in toata tara in urmatoarele zile, instabilitatea atmosferica averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului) va fi accentuata in intervalele 8-11 si 13-16 iulie.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )