Libnet.ro
UNICEF

16:15

Vremea in Romania. Ce temperaturi ne asteapta in urmatoarele doua saptamani

Playtech Playtech,
Vremea in Romania. Ce temperaturi ne asteapta in urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emis o noua avertizare meteo, valabila pentru urmatoarele doua saptamani. Temperaturile vor ramane ridicate, depasind 30 de grede Celsius, cu exceptia unei singure zile in care vremea va fi racoroasa. Mai multe detealii, in continuare. Vremea pentru urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o prognoza meteo pentru urmatoarele doua . continuă pe Playtech

Ministrul Sanatatii, avertisment despre riscul mare de infectare: Sunt doua saptamani grele in care vom avea o crestere progresiva a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat in cursul zilei de ieri ca Romania se afla intr-o perioada grea in care se consuma boala celor 4000 de pacienti care au refuzat internarea. Acesta pregateste cetatenii pentru ce este mai rau, dat fiind faptul ca suntem intr-o perioada grea in care numarul de noi imbolnaviri va creste .

Dr. Virgil Musta: Daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor

Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor de COVID-19.

Canicula sufoca Romania! Vin zile de foc! Avertisment dur de la meteorologi

Meteorologii anunta canicula si azi si zilele urmatoare in Romania. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani a fost facuta publica de catre Administratia Nationala de Meteorologie. Alina Serban a vorbit la Antena 3 despre ce ne asteapta in perioada urmatoare.

Daniel Buzdugan asteapta rezultatul testului pentru coronavirus. Toti cei care v-ati vazut cu mine in ultimele doua saptamani...

Daniel Buzdugan asteapta rezultatul testului pentru coronovirus. Acesta si-a instiintat fanii de pe Facebook ca s-a testat si ca ii va tine la curent in ceea ce priveste rezultatul. De asemenea, le-a.

Masura izolarii timp de doua saptamani, prelungita cu inca 10 zile pentru romanii care calatoresc in Italia

Ministerul Afacerilor Externe a transmis vineri ca a fost prelungita cu 10 zile obligativitatea supravegherii medicale si autoizolarii pentru o perioada de 14 zile pentru persoanele care intra in Italia si care s-au aflat in Romania sau au tranzitat tara noastra. Exceptie de la aceasta masura fac membrii echipajelor mijloacelor de transport de marfuri si de persoane si personalul navigant, au adaugat reprezentantii MAE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )