Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANM, noua avertizare de ploi si frig. Ce judete sunt afectate si cum va fi vremea in Bucuresti in urmatoarea perioada

Playtech Playtech,
ANM, noua avertizare de ploi si frig. Ce judete sunt afectate si cum va fi vremea in Bucuresti in urmatoarea perioada

ANM vine cu o noua avertizare de ploi si frig, in intervalul 14 iulie, ora 13 15 iulie, ora 21. Ce judete sunt afectate si cum va fi vremea in Bucuresti in urmatoarea perioada. ANM vine cu o noua avertizare de ploi si frig Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o noua alerta de . continuă pe Playtech

VIDEO Orasul Tulcea, sub ape! Ce alte judete sunt vizate de codul galben de inundatii

Orasul Tulcea este sub ape. Ploua fara oprire de dimineata. Hidrologii au emis cod galben de inundatii pana la miezul noptii. Ce alte judete sunt vizate de avertizarea meteo? Orasul Tulcea este sub ape! Ploua fara oprire de dimineata in orasul Tulcea ploua torential, din jurul orei 11. in municipiu se circula cu foarte mare .

VIDEO Avertizare de calatorie transmisa de Ministerul de Externe:Cod rosu de furtuni si ploi torentiale in Grecia. Ce zone sunt afectate

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Serviciul de Meteorologie a emis cod rosu de vreme nefavorabila pentru zona Salonic, incepand cu noaptea de 10 iulie 2019 pana pe data de 12 iulie 2019, respectiv furtuni puternice si ploi torentiale.

Atentionare MAE de calatorie in Grecia: Mai multe zone sunt afectate de ploi torentiale, furtuni si vant in rafale

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atentioneaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca mai multe zone vor fi afectate de ploi torentiale, furtuni si vant in rafale, incepand de duminica seara, informeaza institutia, intr-un comunicat de presa.

O noua avertizare MAE pentru Grecia. Va fi urgie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca serviciul de meteorologie din Grecia a emis o prognoza de vreme nefavorabila pentru perioada 13-14 iulie 2019, respectiv ploi torentiale, furtuni si vant in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )