Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete. Care sunt cele mai afectate regiuni

Playtech Playtech,
Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete. Care sunt cele mai afectate regiuni

Incepand cu data de astazi intra in vigoare codul portocaliu si codul galben pentru ninsori abundente si viscole, dar si intensificari ale vantului. Pana in ziua de miercuri, 12 judete vor fi afectate de codul portocaliu. Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica, 22 martie, o . continuă pe Playtech

Cod portocaliu de ninsori abundente si viscol in 12 judete, pana miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o avertizare Cod Portocaliu de ninsori abundente si viscol in 12 judete din Oltenia, vestul Munteniei, sudul Banatului si Carpatii Meridionali, valabila pana miercuri dimineata, potrivit.

Alerta meteo! Cod galben si cod portocaliu de ninsori, in mai multe zone din tara

Meteorologii vin cu vesti proaste. in intervalul 22 martie, ora 13 25 martie, ora 18 vor fi mai multe avertizari cod galben si portocaliu de ninsori abundente.

Cod portocaliu de ninsori si viscol in sud-vestul tarii, coduri galbene in alte regiuni

Sfertul de sud-vest al tarii intra, la noapte sub un cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, transmite Administratia Nationala de Meteorologie, care a emis si doua coduri galbene pentru alte zone ale tarii.

Iarna in toata regula! Cod portocaliu de ninsori abundente, viscol si racire accentuata

ANM a emis o informare meteorologica de racire accentuata, ninsori, strat de zapada, intensificari ale vantului si precipitatii mixte. De asemenea, a fost emis cod galben pentru Dobrogea, jumatatea estica a Munteniei si sudul Transilvaniei, dar si cod portocaliu pentru vestul Munteniei, sudul Banatului si Carpatii Meridionali. Atentionarile sunt valabile pana miercuri, 25 martie, ora 10.

Ninsori, vant puternic si temperaturi de miezul iernii. Meteorologii au emis Cod Portocaliu

O avertizare Cod Portocaliu intra in vigoare in aceasta noapte, vizate fiind mai multe judete ale tarii, printre care si judetul Olt. Temperaturile scad foarte mult.

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

Ordonanta militara. Cand intra in vigoare toate masurile, care sunt sanctiunile si cine le aplica

Azi-noapte, la ora 22, au intrat in vigoare prevederile Ordonantei Militare 2. Masurile sunt mult mai restrictive, de aceasta data. Cetatenii straini nu au voie sa intre pe teritoriul tarii decat in anumite conditii. Noile restrictii impuse De azi, sunt inchise mall-urile, cabinetele stomatologice. Iesirea din casa se va face numai intre 6 si 22 .

CFR Calatori ia masuri drastice impotriva COVID-19! Care sunt noile reguli de rezervare a locurilor

Pentru evitarea raspandirii infectarii cu coronavirus, CFR Calatori a decis sa modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri pe toata perioada starii de urgenta. Astfel, se va aplica regula un loc liber, un loc ocupat, astfel incat pasagerii sa pastreze o distanta de siguranta intre ei. Rezervarile pentru vagoanelor de dormit sau cuseta se .

Alerta meteo: Cod galben de ninsori in Baragan pana miercuri, 25 martie

Vremea rea se prelungeste mana miercuri, 25 martie. Administratia Nationala de MeteorologieANM), a emis avertizari cod galben si portocaliu pentru mai multe judete. in Baragan se va forma polei si este asteptat strat consistent de zapada.

Digi 24: Ce state ofera bani cash populatiei, ca masura de combatere a efectelor Covid 19. Care sunt sumele acordate

Pandemia de coronavirus provoaca daune serioase economiei globale, ceea ce determina guvernele unor state sa recurga la masuri de urgenta precum acordarea de bani gheata cash) populatiei, pentru a-i ajuta pe cetateni sa-si plateasca utilitatile, cumparaturile sau chiriile, se arata intr-o analiza CNN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )