Libnet.ro
UNICEF

17:45

Meteorologii au facut anuntul. Cand va ninge pentru prima data, anul acesta, potrivit ANM

Playtech Playtech,
Meteorologii au facut anuntul. Cand va ninge pentru prima data, anul acesta, potrivit ANM

Specialistii ANM au facut anuntul legat de momentul in care va ninge pentru prima data. Dar si despre instalarea noului sezon rece, care se pare ca va sosi in urmatoarele zile. Temperaturile vor fi in continua schimbare, in urmatoarea perioada. ANM a facut anuntul: cand ninge pentru prima data? Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat . continuă pe Playtech

Catelul Tommy s-a intalnit cu patru pui de pisica pentru prima data. Reactia patrupedului e adorabila (VIDEO)

Catelul Tommy a avut parte de o supriza neasteptata din partea stapanilor. A facut cunostinta pentru prima data cu patru pui de pisica, pe care i-a indragit de cum i-a vazut. Pisicutele au stat.

BE EU. Lord Francis Maude, pentru prima data in Romania: De mult timp am vrut sa vin aici

Lord Francis Maude, membru al Parlamentului Regatului Unit, a fost invitatul Sabinei Iosub la BE EU. A venit pentru prima data in Romania pentru a participa la o conferinta in care s-a discutat despre problematica.

Ambasada SUA a facut anuntul! Cand incepe loteria vizelor?

Cererile de inregistrare in programul Loteria vizelor DV-2021 pot fi transmise incepand de miercu.

Andreea Mantea a facut anuntul, la Puterea Dragostei. Cine a castigat 1.500 de euro

Andreea Mantea a anuntat cine este castigatorul galei din 29 septembrie. Concurentii rad cu un ochi si plang cu altul, pentru ca langa castigator s-a aflat si cel care va parasi casa iubirii. Cine a plecat de la Puterea Dragostei si care a fost norocosul care a pus mana pe premiul de 1. 500 de euro? .

STATUL ROMAN da BANI iN AVANS pentru 600.000 de romani! Ministrul a facut ANUNTUL OFICIAL!

Vesti excelente pentru sute de mii de romani! Iata cum poti obtine, in avans, o suma frumoasa de bani! Urmareste toti pasii! Sunt aproape doua miliarde de euro puse in joc de autoritati care au.

Ricky Martin si sotul lui asteapta al doilea copil. Cum au facut anuntul

Cantaretul portorican Ricky Martin 47 de ani) si sotul lui, Jwan Yosef 34 ani), asteapta al doilea copil impreuna, dar va fi al patrulea pentru artist.

VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL SOC dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA! S-a ajuns prea departe

Viorica de la Clejani este foc si para pe femeile care se dau la barbatii insurati! Ea este casatorita de 25 de ani cu Ionita si isi apara familia precum o leoaica! Pentru a le linisti pe.

Siegfried Muresan, despre anuntul lui Dancila: Pentru pesedisti legaturile dintre membrii clanului sunt mai importante decat reputatia Romaniei

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan spune ca pentru PSD sunt mai importante legaturile dintre membrii clanului decat reputatia internationala a Romaniei, comentand astfel anuntul Vioricai Dancila privind sprijinul neconditionat pentru Rovana Plumb.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru prima saptamana din octombrie. Racii sunt la rascruce de drumuri, Fecioarele au o perioada cu aspecte dure

Mariana Cojocaru pentru 29 septembrie - 5 octombrie. O saptamana extrema, zodii intens incercate de karma! HOROSCOP. Berbec Saptamana va fi sub influenta Soarelui si a Lunii Noi din Balanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )