Libnet.ro
UNICEF

12:00

Prognoza meteo ANM, sambata, 29 iunie. Precipitatii de scurta durata

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM, sambata, 29 iunie. Precipitatii de scurta durata

Potrivit informatiilor publicate de Administratia Nationala de MeteorologieANM), sambata, 29 iunie, vremea se anunta frumoasa, cu temperaturi mai scazute decat zilele precedenta, cativa nori si precipitatii de scurta durata. Maximele in tara vor fi de 29 de grade Celsius, in vreme ce minimele se vor incadra intre valorile de 21 24 de grade Celsius. continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM, vineri, 28 iunie. Temperaturile scad!

Meteorologii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) au emis prognoza pentru ziua de vineri, 28 iunie. Specialistii au anuntat ca valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior, asa incat vremea va deveni normala din punct de vedere termic. Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 28 iunie Vineri, gradele din termometre incep .

Prognoza meteo ANM, joi, 27 iunie. Avertismentul meteorologilor pentru intreaga tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 27 iunie 2019. Se anunta vreme caniculara in majoritatea zonelor tarii, iar indicele de disconfort termic va atinge si depasi usor pragul critic. Prognoza meteo ANM, joi, 27 iunie. Nu scapam de canicula Se anunta o zi cu temperaturi ridicate mai ales .

Congres PSD, sambata, 29 iunie, LIVE TEXT. Ultimele decizii luate in partid

Congresul PSD va avea loc sambata, 29 iunie, pentru a se vota noua conducere a partidului. Se bat pe posturile de conducere mai multi candidati. Unii s-au retras, altii isi schimba intentia de la o zi la alta, insa Viorica Dancila este ferma in luarea deciziilor si pare de neclintit. Tot ea pare ca are .

Superstitii de SFINTII PETRU SI PAVEL. Ce trebuie sa faci sambata, 29 iunie, in ziua de Sfintii Petru si Pavel

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti de Biserica Ortodoxa pe 29 iunie. Traditia spune ca, in ziua sarbatorii.

Prognoza meteo pentru vineri, 28 iunie. Vesti proaste de la meteorologi

Vineri, 28 iunie,valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior, astfel ca se vor situa, in general, in jurul celor caracteristice acestei perioade, usor mai scazute in.

Prognoza meteo pentru joi, 27 iunie. Vesti proaste de la meteorologi

Joi, 27 iunie, vremea va deveni local caniculara in zonele de campie si de podis, iar disconfortul termic se va mentine accentuat in orele pranzului. Cerul va fi variabil, cu innorari.

Prognoza meteo pentru miercuri, 26 iunie. Vremea continua sa se incalzeasca

Miercuri, 26 iunie, vremea va continua sa se incalzeasca usor, iar pe arii restranse, cu o probabilitate mai mare in Campia de Vest va deveni caniculara. Disconfortul termic se va mentine.

Prognoza meteo pentru marti, 25 iunie. De cand scapam de ploi?

Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar disconfortul termic se va accentua dupa-amiaza cand, in zonele de campie si de podis, pe arii relativ extinse indicele temperatura-umezea.

Ziua Dunarii, sarbatorita pe 29 iunie. Festival pe apa cu celebrul campion Ivan Patzaichin si bors de peste la discretie

Calarasenii sarbatoresc sambata, 29 iunie, Ziua Dunarii. incepand cu ora 07. 00, Parcul Central de pe malul Borcei va deveni punctul de atractie al orasului: expozitie de barci si unelte pentru pescuit, concurs de gatit si multe suprize pregatite de autoritatile locale. Distractia se muta, la scurt timp, pe apa, unde spectacolul va fi oferit de campionul Ivan Patzaichin.

STB: Circulatia tramvaielor 41, suspendata din 29 iunie pana pe 1 septembrie. Se introduc 50 de autobuze pe 2 linii naveta

Circulatia tramvaielor liniei 41 va fi suspendata timp de doua luni, incepand de sambata, 29 iunie, pentru realizarea unor lucrari la Podul Ciurel, statia de metrou din Drumul Taberei si la podul Grant, iar pentru preluarea calatorilor vor fi introduse.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )