Libnet.ro
UNICEF

08:15

Prognoza meteo ANM, vineri, 28 iunie. Temperaturile scad!

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM, vineri, 28 iunie. Temperaturile scad!

Meteorologii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) au emis prognoza pentru ziua de vineri, 28 iunie. Specialistii au anuntat ca valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior, asa incat vremea va deveni normala din punct de vedere termic. Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 28 iunie Vineri, gradele din termometre incep . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM, joi, 27 iunie. Avertismentul meteorologilor pentru intreaga tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 27 iunie 2019. Se anunta vreme caniculara in majoritatea zonelor tarii, iar indicele de disconfort termic va atinge si depasi usor pragul critic. Prognoza meteo ANM, joi, 27 iunie. Nu scapam de canicula Se anunta o zi cu temperaturi ridicate mai ales .

Prognoza meteo pentru joi, 27 iunie. Vesti proaste de la meteorologi

Joi, 27 iunie, vremea va deveni local caniculara in zonele de campie si de podis, iar disconfortul termic se va mentine accentuat in orele pranzului. Cerul va fi variabil, cu innorari.

Prognoza meteo pentru miercuri, 26 iunie. Vremea continua sa se incalzeasca

Miercuri, 26 iunie, vremea va continua sa se incalzeasca usor, iar pe arii restranse, cu o probabilitate mai mare in Campia de Vest va deveni caniculara. Disconfortul termic se va mentine.

Prognoza meteo pentru luni, 24 iunie. Cerul va avea innorari temporar accentuate

Luni, 24 iunie, vremea va fi in general instabila in majoritatea regiunilor, iar in sud-estul si estul tarii calduroasa, unde si disconforul termic se va mentine ridicat. Cerul va.

Prognoza meteo pentru marti, 25 iunie. De cand scapam de ploi?

Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar disconfortul termic se va accentua dupa-amiaza cand, in zonele de campie si de podis, pe arii relativ extinse indicele temperatura-umezea.

Prognoza meteo pentru doua saptamani, 24 iunie 7 iulie. Cat de agresiva poate fi canicula vara aceasta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 24 iunie 7 iulie pentru toate regiunile tarii. Urmeaza o perioada cu temperaturi ridicate, dar se vor semnala episoadele de instabilitate atmosferica. in orice moment poate fi emisa o avertizare de ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina. Prognoza meteo pentru 24 iunie .

Prognoza meteo pentru luna iulie. Cum va fi vremea, ce temperaturi ne asteapta si unde va ploua

Prognoza meteo pentru luna iulie 2019. Afla in randurile urmatoare cum va fi vremea luna urmatoare, la ce sa te astepti in unele zone din tara si daca merita sa-ti planifici vacanta in Romania, avand in vedere conditiile meteo. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna iulie si, cu toate ca este cunoscuta ca fiind .

HOROSCOP 28 IUNIE. Racii au nevoie de o schimbare mare in viata lor, Leii invata sa se relaxeze

Berbec Esti un ascultator bun, iar cei din jurul tau vor aprecia asta. De asemenea, aceasta calitate se va dovedi benefica si pentru tine, din moment ce vei afla o multime de lucruri no.

Ce localitati raman fara energie electrica in perioada 24-28 iunie din cauza reviziilor la retea

Mai multe localitati din judetul Ialomita raman in bezna in urmatoarele zile. in intervalul 24-28 iunie, orele 08. 30, E-Distributie Dobrogea SA anunta intreruperea alimentarii cu energie electrica din cauza unor lucrari de reparatie la retelele electrice.

Prognoza meteo: Un val de caldura africana loveste Romania. Unde se anunta vreme de cosmar, de cand se racoreste

Un val de aer cald dinspre nordul Africii va lovi Romania. Specialistii avertizeaza ca joi, 27 iunie, va fi cea mai calda zi a saptamanii, cu maxime si de 36 de grade in unele regiuni, insa temperaturile resimtite de oameni vor fi cu 10 grade mai ridicate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )