Libnet.ro
UNICEF

15:15

Prognoza meteo. ANM: vremea se schimba din nou! Val de caldura, dupa ninsori si ploi

Playtech Playtech,
Prognoza meteo. ANM: vremea se schimba din nou! Val de caldura, dupa ninsori si ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 7 octombrie 4 noiembrie 2019. Prima parte a acestei saptamani va fi marcata de ploi si temperaturi scazute, urmand ca valorile termice sa creasca ulterior si sa depaseasca media normala pentru aceasta perioada. Prognoza meteo ANM pentru intervalul 7 octombrie 4 noiembrie . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 5-6 octombrie. Vremea se schimba radical

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata schimbarile radicale prin care va trece vreme si care sunt maximele si minimele in toate regiunile tarii! Toamna isi intra serios in drepturi! Prognoza meteo ANM pentru weekend 5-6 octombrie Sambata va continua sa ploua aproape in toate regiunile din Romania. Maximele .

Prognoza meteo ANM pentru marti, 8 octombrie. Ploi si temperaturi scazute

ANM a emis prognoza pentru marti, 8 octombrie. Specialistii meteo anunta inca o zi cu temperaturi scazute, insotita de ploi. Din 9 octombrie urmeaza ca valorile termice sa creasca. Prognoza meteo ANM pentru marti, 8 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o avertizare de vreme rece in toata tara, care .

Prognoza meteo: Cand scapam de vremea rea. Unde fac ploile ravagii, cat tine frigul

Vremea continua sa se mentina in continuare rece, sub valorile datei din calendar. Va ploua in mare parte din teritoriu, dar mai ales in sud si est unde se asteapta pana la 40lmp. La munte vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Si in Capitala se anunta vreme rece cu o temperatura maxima de 14 grade si ploi.

Prognoza meteo, in Romania. inceputul de saptamana vine cu ninsori si temperaturi sub 0 grade, potrivit ANM

Specialistii ANM au emis prognoza meteo pentru aceasta saptamana. Se anunta ninsori si temperaturi sub 0 grade. Prognoza meteo, in Romania, potrivit ANM. Ninsori si temperaturi sub 0 grade Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis, duminica, o informare care vizeaza vremea deosebit de rece, precipitatii mixte in zonele subcarpatice si ninsori .

Prognoza meteo. Vremea se incalzeste incepand de miercuri. Temperaturile vor ajunge chiar si la 25 de grade

Prognoza meteo pentru marti, 8 octombrie. Vremea se va mentine deosebit de rece. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, mai scazute.

Vremea in weekend se raceste in toata tara. Prognoza meteo pentru 5, 6 si 7 octombrie

Prognoza meteo pentru sambata, 5 octombrie. Desi vor inregistra o usoara crestere in majoritatea zonelor, valorile termice diurne se vor situa in continuare sub cele normale in prima decada a lunii.

Prognoza meteo ingrijoratoare. Frig si ploi, in urmatoarele trei zile. Cand se va intoarce caldura

Meteorologii au emis o prognoza cu adevarat ingrijoratoare. Se pare ca vom avea parte de temperaturi cu mult sub normalul perioadei in care ne aflam. Care sunt maximele si minimele din urmatoarele 3 zile si cand se va intoarce caldura? Prognoza meteo pentru urmatoarele 3 zile Meteorologii au anuntat faptul ca vom avea parte de .

Andreea Mantea a dezvaluit ca iubeste din nou, in emisiunea Se Striga Darul de la Kanal D. Cine i-a smuls marele secret

Andreea Mantea a ramas o buna bucata de vreme singura. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a decis ca o perioada sa se ocupe de proiectele sale si de baietelul ei, David. Din fericire pentru aceasta, singuratatea nu mai face parte din viata ei. Ce dezvalurii surprinzatoare a facut aceasta? Andreea Mantea iubeste din nou Focoasa bruneta .

Razvan Cuc, atac virulent la presedinte: Iohannis se urca din nou pe cadavre, in scop electoral. Rusine, domnule presedinte!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc,il acuza pe Klaus Iohannis ca se urca, din nou,pe cadavre in scop electoral, facand referire la declaratiile presedintelui cu privire la tragedia de la Ia.

Prognoza meteo: Val de frig si de ploi peste Romania. Unde se anunta lapovita si cand scapam de vremea rea

Ploile cuprind toata tara, iar temperaturile scad si cu 15 grade in weekend. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), vineri vremea se va raci accentuat si in regiunile sudice, estice si centrale, astfel ca valorile termice diurne se vor situa sub cele caracteristice perioadei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )