Libnet.ro
UNICEF

23:00

Prognoza meteo miercuri, 17 iulie: ANM anunta o incalzire usoara a vremii

Playtech Playtech,
Prognoza meteo miercuri, 17 iulie: ANM anunta o incalzire usoara a vremii

Prognoza meteo miercuri, 17 iulie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta o incalzire usoara a vremii la nivelul intregii tari. Vor mai fi averse si descarcari electrice in unele zone, iar temperaturile vor avea valori cuprinse intre 22 si 32 de grade Celsius. Prognoza meteo miercuri, 17 iulie Dupa mai multe zile in care valorile . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo pentru 13 iulie. Se intorc ploile!

Sambata, 13 iulie, in vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii, precum si la munte, vremea va deveni in general instabila si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi innorari temporar accentuate.

Edu.ro: titularizare 2019. Lista posturilor scoase la concurs, potrivit Ministerului Educatiei, pentru examenul din 17 iulie

Edu. ro a dat detalii despre titularizare pe site-ul oficial. Iata lista posturilor scoase la concurs, conform Ministerului Educatiei. Primul examen vine cu pasi repezi, fiind chiar pe 17 iulie. Edu. ro: titularizare 2019. Lista posturilor scoale la concurs Edu. ro a oferit detalii despre examenul de titularizare din acest an. Prima proba scrisa este miercuri, 17 iulie, .

Rasturnare de situatie: Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani! SURPRIZE in perioada 15-28 iulie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prgonoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Regimul termic pentru perioada 15 - 28 iulie va fi unul oscilant, cu o incalzire semnificativa de.

Prognoza meteo 16 iulie. Scapam de ploi, dar nu si de temperaturi scazute

Marti, 16 iulie, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, dar valorile termice vor fi in continuare sub cele caracteristice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales ziua, can.

Prognoza meteo 15 iulie. Vesti crunte de la meteorologi

Luni, 15 iulie, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat in regiunile estice, sud-estice si centrale,.

Simona Halep va prezenta miercuri trofeul de la Wimbledon, pe Arena Nationala

Federatia Romana de Tenis a anuntat ca Simona Halep va prezenta publicului din Romania trofeul cucerit sambata la Wimbledon, in cadrul unui eveniment organizat de Primaria Capitalei pe Arena Nationala, miercuri, 17 iulie, incepand cu ora 19:00.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )