Libnet.ro
UNICEF

11:30

Prognoza meteo pentru luna iulie. Meteorologii anunta temperaturi si mai mari

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru luna iulie. Meteorologii anunta temperaturi si mai mari

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca luna iulie 2019 va fi marcata de temperaturi mai mari decat in iunie, iar gradul de instabilitate atmosfera va fi mai redus in aproape toata tara. Potrivit datelor obtinute de meteorologi, este posibila o incalzire a vremii cu 13 grade Celsius. Prognoza meteo pentru luna iulie 2019 in . continuă pe Playtech

Adevaruri ascunse. Meteo din batrani pentru luna iulie

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse meteo din batrani pentru luna iulie. Avem un iulie cu oscilatii de temperatura extraordinar de mari, mai ales pe primele 7-8 zile ale lunii iulie,.

Prognoza meteo pentru weekend. Cum se schimba vremea in intreaga tara

Dupa o perioada de canicula, vremea se schimba radical in weekend. Temperaturile sufera modificari majore, atat in Bucuresti, cat si la mare si la munte. Vremea va fi racoroasa fata de zilele precedente, iar maximele se vor situa intre 25 si 27 de grade Celsius in prima parte a zilei, in timp ce pe parcursul .

HOROSCOP rune pentru luna iulie, cu Mihai Voropchievici. Racii au dispute, Gemenii fac schimbari importante

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse horoscopul runelor pentru luna iulie. Are o luna la dispozitie sa-si consolideze pozitia sociala in familie, in societate.

Prognoza meteo ANM pentru luna iulie. Ce temperaturi ne asteapta

VREMEA in IULIE. Luna iulie, reprezentativa pentru sezonul estival, este cea mai calduroasa luna a anului, temperatura aerului fiind mai mare decat in iunie, iar gradul de instabilitate mai redus in majoritatea.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Vremea va fi caniculara pe parcursul zilei de joi, cu temperaturi maxime de 35 - 36 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru duminica, 30 iunie. Vremea se va incalzi

Duminica, 30 iunie, vremea se va incalzi si va deveni calduroasa indeosebi in regiunile vestice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si spre seara in regiunile estice, sud-estice.

Prognoza meteo pentru sambata, 29 iunie. Veste neasteptata de la meteorologi

Sambata, 29 iunie, vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza si seara in est, sud-est si la munte, dar numai izolat vor fi ploi de scurta.

VREMEA se schimba. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice datei, cu maxime ce se vor incadra intre 23 si 32 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si.

Prognoza meteo pentru vineri, 28 iunie. Vesti proaste de la meteorologi

Vineri, 28 iunie,valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior, astfel ca se vor situa, in general, in jurul celor caracteristice acestei perioade, usor mai scazute in.

Prognoza meteo pentru joi, 27 iunie. Vesti proaste de la meteorologi

Joi, 27 iunie, vremea va deveni local caniculara in zonele de campie si de podis, iar disconfortul termic se va mentine accentuat in orele pranzului. Cerul va fi variabil, cu innorari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )