Libnet.ro
UNICEF

15:30

Prognoza meteo pentru miercuri, 3 iulie. Vin furtunile electrice

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru miercuri, 3 iulie. Vin furtunile electrice

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie. Aceasta zi va fi si ea marcata de temperaturi mari. Care este starea vremii? Vremea in Bucuresti Pentru prima parte a zilei de maine, 3 iulie, sunt indicate maximele de 33 de grade Celsius, alaturi de cateva furtuni puternice. Vanturi vin . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru luna iulie. Meteorologii anunta temperaturi si mai mari

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca luna iulie 2019 va fi marcata de temperaturi mai mari decat in iunie, iar gradul de instabilitate atmosfera va fi mai redus in aproape toata tara. Potrivit datelor obtinute de meteorologi, este posibila o incalzire a vremii cu 13 grade Celsius. Prognoza meteo pentru luna iulie 2019 in .

Prognoza meteo pentru weekend. Cum se schimba vremea in intreaga tara

Dupa o perioada de canicula, vremea se schimba radical in weekend. Temperaturile sufera modificari majore, atat in Bucuresti, cat si la mare si la munte. Vremea va fi racoroasa fata de zilele precedente, iar maximele se vor situa intre 25 si 27 de grade Celsius in prima parte a zilei, in timp ce pe parcursul .

Prognoza meteo pentru marti, 2 iulie. Disconfort termic in jumatate de tara, cealalta sub averse

Marti, 2 iulie, vremea se va mentine calduroasa, caniculara in orele amiezii mai ales in zonele de campie si de podis, unde si disconfortul termic va fi accentuat. in jumatatea de.

Prognoza meteo pentru luni, 1 iulie. Vremea devine calduroasa. Unde va fi canicula?

Luni, 1 iulie, vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local caniculara in zonele de campie si de podis, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cat mai tine canicula

Vremea va continua sa ramana caniculara in cateva intervale de pe parcursul urmatoarelor doua saptamani 1-14 iulie), insa vor exista si perioade de instabilitate atmosferica in majoritatea.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De la canicula, la instabilitate atmosferica. De cand revin ploile?

Vremea va continua sa ramana caniculara in cateva intervale de pe parcursul urmatoarelor doua saptamani 1-14 iulie), insa vor exista si perioade de instabilitate atmosferica in majoritatea.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Unde va fi cel mai cald si cand si in ce zone va ploua

Saptamana aceasta vremea va fi calduroasa, media regionala a maximelor in timpul zilei atingand 34 de grade, insa de saptamana viitoare se va racori, temperaturile din timpul zilei urmand sa atinga aproximativ 28 de grade, iar cele nocturne se vor situa in jurul valorii de 19 grade. intre 3 si 5 iulie, pe arii restranse vor fi ploi trecatoare, anunta meteorologii care au dat publicitatii prognoza meteo pe doua saptamani.

Prognoza meteo pentru duminica, 30 iunie. Vremea se va incalzi

Duminica, 30 iunie, vremea se va incalzi si va deveni calduroasa indeosebi in regiunile vestice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si spre seara in regiunile estice, sud-estice.

Prognoza meteo pentru sambata, 29 iunie. Veste neasteptata de la meteorologi

Sambata, 29 iunie, vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza si seara in est, sud-est si la munte, dar numai izolat vor fi ploi de scurta.

Vremea va deveni calduroasa, local caniculara. Vezi prognoza meteo

Prognoza meteo pentru duminica, 30 iunie Vremea se va incalzi, devenind calduroasa in regiunile vestice si pe arii restranse in cele sud-vestice. Cerul va fi mai mult senin, exceptand estul si sud-e.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )