Libnet.ro
UNICEF

09:00

Aplicatia care face mai multi bani decat Netflix, YouTube si n-are niciun serial

Playtech Playtech,
Aplicatia care face mai multi bani decat Netflix, YouTube si n-are niciun serial

Netflix e cea mai cunoscuta platforma de video streaming, dar asta nu-i asigura si miliarde. Ultimele cifre arata ca pierde in fata unei aplicatii de matrimoniale. Tinder a intrat in. continuă pe Playtech

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Romania da cei mai multi bani din UE catre salariile bugetarilor

Romania este tara din Uniunea Europeana cu cel mai mare procent din veniturile incasate la stat care merg catre plata salariilor bugetarilor, arata un raport lansat de Consiliul Fiscal. Anul trecut, acestea ne-au costat cu cinci miliarde lei mai mult decat a estimat initial Guvernul.

Stranger Things doboara cel mai important record pentru Netflix

Stranger Things a ajuns la sezonul 3. E de cateva zile pe Netflix si deja a doborat un record extrem de important pentru platforma de streaming. Stranger Things se bucura de un succes din ce in.

Stirile ProTv: Castiguri considerabile pentru romanii care s-au intors acasa si au luat bani de la stat

Tot mai multi romani plecati in strainatate isi doresc sa se intoarca in tara. Dar nu oricum. Prin programul Diaspora Restart, cei interesati primesc o finantare de 40. 000 de euro nerambursabili, plus consultanta.

Petre Daea: Avem 100.000 de cormorani, nu trebuie sa fie mai multi de citeva mii

Romania a cerut derogare de la autoritatile europene pentru reducerea populatiei de cormorani, care afecteaza industria piscicola, si asteapta raspunsul, a declarat marti seara, la TVR 1, ministrul Agriculturii Petre Daea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )