Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare problema pe Facebook n-o poate rezolva prea usor

Playtech Playtech,
Cea mai mare problema pe Facebook n-o poate rezolva prea usor

Facebook are o problema cuhate-speech-ul, iar asta nu este o surpriza. Site-ul are in jur de 2 miliarde de utilizatori, iar o parte din ei vad in Facebook un loc unde sa isi exprime viziunile controversate, unde sa se certe si sa injure in voie. Un reporter britanic sub acoperire de la Channel 4 Dispatches []. continuă pe Playtech

Cum arata cea mai mare poarta maramureseana din tara. Constructia, inaugurata de Ziua dacilor liberi

Cea mai mare poarta maramureseana din Romania a fost montata joi, 19 iulie, la intrarea in comuna Oncesti, judetul Maramures.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, prezent la Targul de Fete de pe Muntele Gaina: Autoritatile centrale au ignorat cea mai mare sarbatoare populara

Mii de persoane participa in acest weekend la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare populara din Romania, atestata documentar inca din 1816. Printre cei prezenti se afla si.

ALERTA METEO Cod galben de furtuna pentru cea mai mare parte a tarii. Zonele afectate si perioada

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, doua avertizari cod galben de vreme instabila pentru cea mai mare parte a tarii.

Mii de oameni participa la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare si mai cunoscuta sarbatoare populara din Romania

Mii de oameni sunt asteptati in perioada 21 22 iulie la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare si mai cunoscuta sarbatoare populara din Romania. Targul este organizat de sute de ani in cea mai apropiata duminica de sarbatoarea Sfantului Ilie 20 iulie) si pastreaza caracteristicile traditionale autentice.

Cea mai mare problema pe Facebook n-o poate rezolva doar cu oameni

Facebook are o problema cuhate-speech-ul, iar asta nu este o surpriza. Site-ul are in jur de 2 miliarde de utilizatori, iar o parte din ei vad in Facebook un loc unde sa isi exprime viziunile controversate, unde sa se certe si sa injure in voie. Un reporter britanic sub acoperire de la Channel 4 Dispatches [].

Consliul Judetean Suceava va angaja o firma de avocatura pentru a nu pierde terenul pe care a fost construita cea mai mare aberatie din fonduri europene

Consiliul Judetean Suceava va angaja o firma de avocatura care sa reprezinte institutia in procesul cu localnicii din Valea Putnei, comuna Pojorata. Acestia au reusit pentru a doua oara sa anuleze o hotarare de consiliul local prin care s-a decis transferul de la Primaria Pojorata catre Consiliul Judetean Suceava a terenului pe care s-a construit groapa de gunoi din Pasul Mestecanis. Recursul se va judeca la Curtea de Apel Suceava.

Remus Borza: Administratia locala din Romania este cea mai mare gaura neagra a bugetului de stat

In timp ce banii se duc pe borduri, panselute, ajutoare sociale si salarii pentru armata de peste 550 mii functionari publici, satele, comunele si orasele Romaniei au ramas intr-un stadiu incipient al dezvoltarii si modernizarii, sustine deputatul independent Remus Borza.

Concurenta acerba la cea mai mare universitate din tara. Aproape 20.000 de tineri s-au inscris la admitere intr-o singura saptamana

Peste 18. 400 de candidati si-au depus dosarele de inscriere pentru cursurile de licenta si master la zi si la distanta in prima saptamana de Admitere organizata de Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Creative Fest 2018, 27-29 Iulie, la Romexpo: incepe cel mai mare festival de arta si cultura urbana din Bucuresti

Primaria Capitalei, prin creart Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza, in perioada 27 - 29 iulie 2018, la Romexpo, cea de-a cincea editie a celui mai mare festival de arta si.

A plecat in vacanta cu sotul, copilul si cea mai buna prietena a sa. intr-o seara, s-a trezit brusc si a vazut ca partenerul sau lipseste. A iesit pe balcon si a avut un adevarat soc

A plecat in vacanta cu sotul, copilul si cea mai buna prietena a sa. Cele doua se cunosteau inca din facultate cand imparteau totul. in plus, Ioana era si nasa de botez al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )