Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai vandute jocuri video din prima jumatate a lui 2018

Playtech Playtech,
Cele mai vandute jocuri video din prima jumatate a lui 2018

Este binecunoscut ca pe perioada verii nu prea se lanseaza jocuri video. Asta nu opreste ca industria sa genereze venituri in crestere. Atat in iunie, cat si in mai s-au cumparat jocuri video la nivel global in valoare de 9. 1 miliarde de dolari, un plus de 15% fata de perioada similara din 2017. Aceasta crestere []. continuă pe Playtech

Cele mai vandute jocuri video din prima jumatate a anului 2018

Este binecunoscut faptul ca pe perioada verii nu prea se lanseaza jocuri video, dar asta nu opreste ca industria sa genereze venituri in crestere. Atat in iunie, cat si in mai s-au cumparat jocuri video la nivel global in valoare de 9. 1 miliarde de dolari, un plus de 15% fata de perioada similara din 2017.

Desi Romania ofera investitorilor cele mai ridicate yield-uri din regiune, tranzactiile imobiliare pot fi numarate pe degete. Care este motivul?

Europa Centrala si de Est ECE) continua sa reprezinte o destinatie cheie atat pentru investitorii internatonali cat si pentru cei locali, in contextul unei evolutii macroeconomice pozitive, corelata cu o performanta ridicata in sectorul de retail,.

Untold va sponsoriza unul dintre cele mai importante branduri sportive din Romania

Untold a decis sa se implice in fotbalul romanesc si sa sustina financiar o echipa de mare traditie. Contractul este valabil incepand din editia de campionat 2018-2019.

Vanzarile Porsche Romania au crescut in prima jumatate din 2018

Vanzarile de autovehicule electrice si hibrid ale Porsche Romania au crescut in prima jumatate a anului 2018 pana la un total de 141 de unitati, de la 13 in perioada similara a anului trecut, a anuntat compania ieri, printr-un comunicat.

VIDEO Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: A fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

VIDEOVolvo XC40 este una dintre cele mai sigure modele de pe piata

Categoric 2018 este un an extraordinar pentru Volv, si in mod particular pentru modelul XC40 care dupa titlul Car of the Year 2018, a obtinut la testele organizate de Euro NCAP unul dintre cele mai bune scoruri.

Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: Unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

Cele mai haioase replici auzite in autobuz, partea a II-a. T-ai dracu, m-ati lasat sa stau pe scaun ca sa ma prinda controlorii...

Cele mai amuzante replici schimbate sau auzite de calatori in mijloacele de transport din comun din Bucuresti sunt adunate pe pagina de Facebook intitulata Auzite in RATB.

Cele mai potrivite patru perechi de zodii: vor rezista toata viata impreuna

Iubesc libertatea si aventura si vor pleca mereu in cele mai interesante destinatii de vacanta. Cand acesti nativi se intalnesc, relatia lor devine o calatorie frumoasa ce rezista intreaga viata.

Top 10 cele mai bine platite joburi n IT

Platforma online de joburi Glassdoor a facut un clasament al celor mai bine platite posturi din tehnologie, la nivel mondial, in functie de salariul mediu anual al fiecarui job, iar cel mai bine platit post din IT, poate veni cu un salariu de circa 163. 000 de dolari pe an, potrivit BusinessInsider. com.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )