Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum se lauda PSD cu un PIB mai mare si ce omite sa spuna

Playtech Playtech,
Cum se lauda PSD cu un PIB mai mare si ce omite sa spuna

PSD se lauda pe Facebook ca Produsul Intern Brut al Romaniei l-a depasit pe cel al Portugaliei, ceea ce ar reprezenta cresterea bunastarii romanilor. Oricat de bine ar suna la prima vedere, adevarul e altul. Social democratii au prezentat joi datele Eurostat, care arata ca, in 2018, PIB-ul Portugaliei a fost de 201,5 miliarde de [] . continuă pe Playtech

Balanta de plati a avut in ianuarie 2019 un deficit de peste 16 ori mai mare decat in ianuarie 2018

In luna ianuarie 2019, contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 114 milioane euro, comparativ cu 7 milioane euro in luna ianuarie 2018, arata datele transmise luni de Banca Centrala. Daca privim mai in detaliu, vedem ca balanta bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 476 milioane euro, iar balanta veniturilor primare, balanta veniturilor secundare si balanta serviciilor au inregistrat excedente mai mari cu 181 milioane euro, cu 141 milioane euro, respectiv cu 47 milioane euro.

Oradea a avut, in 2018, cea mai mare crestere procentuala a numarului de turisti din tara

Municipiul Oradea a avut, in anul 2018, cea mai mare crestere procentuala a numarului de turisti din tara, de 12%, fata de anul 2017, a declarat Mihai Jurca, directorul Asociatiei pentru Promovarea Turismului in Oradea si Regiune APTOR).

Cel mai mare terminal de containere din Polonia a fost cumparat pentru 1,3 miliarde dolari

Un consortiu de investitori care include si Fondul Suveran de Investitii din Polonia PFR) a ajuns la un acord pentru preluarea celui mai mare terminal de containere din portul Gdansk de la un fond gestionat de banca de investitii Macquarie din Australia, intr-o tranzactie ce depaseste cinci miliarde de zloti 1,3 miliarde dolari).

Haosul imobiliar din Floresti, oficializat la tribunal. Cum a pierdut cea mai mare comuna din Romania disputa cu Inspectia de Stat in Constructii

Cea mai mare comuna din Romania, Floresti, are Planul Urbanistic General expirat de doi ani, conform unei hotarari a Curtii de Apel Cluj. Oficiali ai Consiliului Judetean Cluj sustin ca aceasta situatie afecteaza proiectul Spitalului Regional de Urgenta, insa reprezentantii comunei si speciali arata ca, de fapt, decizia nu are niciun efect. Specialistii consultati arata ca nu va fi cazul de anulari de autorizatii sau demolari de constructii.

Cel mai mare concurs de IT din Oradea. Programatorii vor sta inchisi 48 de ore pentru a-si pune in aplicare ideile

Cel mai mare concurs de IT din Romania se va desfasura anul acesta la Oradea in perioada 5-7 aprilie. Programatorii, impartiti pe echipe, vor avea la dispozitie 48 de ore pentru a-si dezvolta ideile si a castiga premiile puse la dispozitie de organizatori.

Dancila: Avem bani pentru marirea pensiilor si salariilor. Bugetul pe 2019 prevede cea mai mare alocare de fonduri pentru sanatate din istoria Romaniei

Exista bani pentru marirea pensiilor si salariilor in acest an, iar bugetul prevede cea mai mare alocare de fonduri pentru sanatate din intreaga istorie a Romaniei, a declarat premierul Viorica Dancila, in deschiderea sedintei de Guvern.

Dancila: Avem bani si pentru marirea pensiilor si salariilor. Bugetul pe 2019 prevede cea mai mare alocare de fonduri pentru sanatate din istoria Romaniei

Exista bani pentru marirea pensiilor si salariilor in acest an, iar bugetul prevede cea mai mare alocare de fonduri pentru sanatate din intreaga istorie a Romaniei, a declarat premierul Viorica Dancila, in deschiderea sedintei de Guvern.

NASA anunta explozia unui meteorit cu o putere de zece ori mai mare decat cea a bombei de la Hiroshima

NASA a anuntat luni explozia unui meteorit in atmosfera Terrei, survenita in decembrie, si a carei putere a fost de zece ori mai mare decat cea a bombei atomice lansate deasupra Hiroshimei in 1945, relateaza.

Cel mai mare producator de miere din Romania a inceput sa fabrice bere. Unde se vinde Gloria, sortimentul laudat de producatori drept nisa niselor

Cel mai mare producator de miere din Romania, societatea Apidava Blaj, a prezentat un sortiment de bere cu miere despre care spun ca este fabricat in premiera nationala.

[P] AQUA Carpatica, singurul brand romanesc prezent la Natural Products Expo West din California, cel mai mare targ B2B dedicat industriei produselor organice

In perioada 7-9 martie 2019, brandul AQUA Carpatica a prezentat gustul puritatii segmentului business din intreaga lume, in cadrul Natural Products Expo West din Anaheim, Los Angeles, California, cel mai mare targ B2B dedicat industriei produselor organice si naturale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )