Libnet.ro
UNICEF

11:30

Facebook, amendata drastic: 1,63 de miliarde de dolari pentru compromiterea conturilor utilizatorilor

B1 B1,
Facebook, amendata drastic: 1,63 de miliarde de dolari pentru compromiterea conturilor utilizatorilor

Comisia pentru Protectia Datelor din Irlanda, principala autoritate de reglementare care supravegheaza Facebook in Europa, a anuntat ca investigheaza un atac cibernetic asupra retelei de socializare, in care au. continuă pe B1

Facebook ar putea fi amendata in UE cu pana la 1,63 de miliarde de dolari pentru bresa de securitate anuntata vineri

O autoritate de reglementare din Uniunea Europeana ar putea amenda Facebook cu pana la 1,63 de miliarde de dolari pentru bresa de securitate a conturilor utilizatorilor anuntata vineri, in care hackerii au compromis conturile a peste 50 de milioane de utilizatori, daca va constata ca nu au fost respectate noile reglementari, mai stricte, referitoare la confidentialitatea datelor, transmite MarketWatch.

Facebook ar putea fi amendat cu 1,63 miliarde $ de catre legislatorii europeni

Legislatorii europeni iau in considerare amendarea Facebook cu 1,63 miliarde $ in urma ultimei brese de securitate a platformei, care a expus datele a peste 50 de milioane de utilizatori. Scurgerea de date a afectat utilizatorii care au folosit optiunea ,,Vezi ca, o unealta de confidentialitate care le permite utilizatorilor sa isi vada pagina personala asa cum o vad vizitatorii, scrieFortune.

Airbus, aproape de vanzarea a 180 de aeronave in China, in valoare de 18 miliarde dolari

Airbus este aproape de finalizarea unui contract gigant cu China, in valoare de 18 miliarde de dolari, pentru livrarea unui numar de 180 de aeronave A320neo, in contextul escaladarii tensiunilor comerciale dintre Beijing si Washington, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres.

Bill Gates a investit 171 milioane dolari pentru a cumpara teren arabil

Cofondatorul Microsoft Corp. , Bill Gates a cheltuit 171 milioane de dolari pentru a cumpara o suprafata de teren arabil de 14. 500 acri aproximativ 5. 800 de hectare) in sudul statului Washington, aceasta fiind ce mai importanta vanzare de teren.

Facebook ar putea fi amendata substantial de UE

O autoritate de reglementare din Uniunea Europeana ar putea amenda Facebook cu pana la 1,63 de miliarde de dolari pentru bresa de securitate a conturilor utilizatorilor anuntata vineri de directorul Mark Zuckerberg, in care hackerii au compromis conturile a peste 50 de milioane de utilizatori, daca va constata ca nu au fost respectate noile reglementari, mai stricte, referitoare la confidentialitatea datelor, transmite MarketWatch.

Facebook, la un pas de a primi o amenda uriasa in Uniunea Europeana. Ce s-a intamplat cu reteaua de socializare

O autoritate de reglementare din Uniunea Europeana ar putea amenda Facebook cu pana la 1,63 de miliarde de dolari pentru bresa de securitate a conturilor utilizatorilor anuntata vineri, transmite.

Cel mai scump tablou al unui asiatic: 65 de milioane de dolari pentru o pictura a chinezului Zao Wou-Ki

Un triptic, adica un ansamblu compus din trei panouri pictate, a stabilit un triplu record, dupa ce a fost cumparat cu 65 de milioane de dolari. Aceasta este cea mai mare suma data vreodata pentru o lucrare.

ştiri din High-tech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )