Libnet.ro
UNICEF

23:15

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, nu e cel mai bogat om din istorie. Cine e fruntas si cum arata clasamentul

Playtech Playtech,
Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, nu e cel mai bogat om din istorie. Cine e fruntas si cum arata clasamentul

Cu o avere estimata la 131 de miliarde de dolari, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezoseste cel mai bogat om din epoca moderna. Totusi, comparativ cu averile detinute de-a lungul timpului in lume, el nu este nici pe departe cel mai bogat din istoria umanitatii. Mansa Musa, un lider din vestul Africii, din secolul al XIV-lea, [] . continuă pe Playtech

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, nu este nici pe departe cel mai bogat om din istorie. Cine detine primul loc in top

Fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, este cel mai bogat om din lume, potrivit topului Forbes din 2019 dat publicitatii saptamana trecuta. Cu o avere estimata la 131 de miliarde de dolari, Bezos este cel mai bogat om din epoca moderna, insa nu este nici pe departe cel mai bogat din istoria umanitatii, relateaza BBC News.

VIDEO Cine a fost cel mai bogat om care a trait vreodata: regele a carui generozitate a distrus economia unei tari

Fondatorul Amazon Jeff Bezos este, in prezent, cel mai bogat om din lume, dar nu este in niciun caz cel mai bogat om care a trait vreodata.

Fondul suveran norvegian, cel mai mare din lume, isi va retrage investitiile din companiile petroliere

Cel mai mare fond suveran din lume, cel al Norvegiei, el insusi alimentat de petrodolari, va renunta la investitiile in companiile petroliere pentru a reduce expunerea tarii fata de aurul negru, a anuntat vineri guvernul norvegian, citat de AFP.

[Galerie foto] Cum arata cel mai nou avion Airbus din flota Wizz Air

Cu o valoare de lista de aproape 130 mil. dolari, prima aeronava Airbus A321neo a intrat in posesia Wizz Air, liderul pietei de transport aerian din Romania si cel mai mare operator low cost din Europa Centrala si de Est.

VIDEO Bibliotecarul Avram Iancu a luat startul in cel mai dur maraton 6633 Arctic Ultra

Bibliotecarul Avram Iancu, cunoscut dupa ce a traversat inot Canalului Manecii si a parcurs traseul Dunarii de la izvoare si pana la varsare, a luat startul in cel mai dur maraton din lume, 6633 Arctic Ultra, care se desfasoara la temperaturi extreme.

A MURIT cel mai longeviv angajat al Camerei Reprezentantilor din SUA! Avea 95 de ani

Ralph Hall, cel mai longeviv congresmen din istoria Statelor Unite, a murit la varsta de 95 de ani. Acesta a decedat in propria lui casa, din Rockwall, Texas. Hall avea 91 de ani atunci cand a.

JON CUNLIFFE, BANCA ANGLIEI: Brexitul dezordonat, cel mai mare risc pentru bancile britanice

Un Brexit dezordonat ramane cel mai mare risc la adresa sistemului financiar al Marii Britanii, dar este putin probabil ca acest lucru sa se intample, spune viceguvernatorul Bank of England, Jon Cunliffe, care subliniaza ca bancile din Regatul Unit sunt bine pregatite pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, potrivit Reuters.

Femeile de peste 45 de ani obtin cel mai greu un loc de munca

Varsta este, de cele mai multe ori, cauza pentru care femeile sunt respinse la angajare. O analiza a Great HRs Community arata ca femeile trecute de 45 de ani, care isi cauta un job, reusesc sa-l obtina cel mai greu. Si barbatii de peste 45 de ani.

Locul din Romania cu cel mai curat aer

Orasele cu cel mai curat aer din Romania sunt Constanta, Braila si Galati. Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului.

Care este cel mai poluat oras din Romania. Bucurestiul nu este nici macar in top trei

Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului clasament privind poluarea din marile orase ale lumii, Iasiul este urmat de Cluj-N.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )