Libnet.ro
UNICEF

14:00

Google, amendata de Comisia Europeana cu 1,49 miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
Google, amendata de Comisia Europeana cu 1,49 miliarde de euro

Gigantul american a fost penalizat pentru abuz de pozitie dominanta in domeniul publicitatii, primind o amenda de 1,49 de miliarde de euro. continuă pe Adevărul

Google, dupa amenda de 1,49 miliarde euro de la Comisia Europeana: Am facut modificari si vom mai veni cu update-uri

Comisia Europeana a anuntat o noua amenda, de 1,49 miliarde euro, pentru abuz de pozitie dominanta in domeniul publicitatii. Raspunsul Google: intotdeauna am fost de acord cu pietele sanatoase, ele sunt in interesul tuturor. in urmatoarele luni vom veni cu update-uri pentru o mai buna vizibilitate.

Google amendata cu 1,49 miliarde euro de Comisia Europeana, pentru abuz de pozitie dominanta in domeniul publicitatii

Anul si amenda mare pentru Google. Comisia Europeana a anuntat o noua amenda, de 1,49 miliarde euro, pentru abuz de pozitie dominanta in domeniul publicitatii si pentru ca a pus bete in roate rivalilor. in 2018, Google a fost amendata de CE cu 4,34 miliarde euro pentru abuz de pozitie dominanta in utilizarea sistemului de operare Android. Comportamentul abuziv a durat peste 10 ani si a impiedicat alte societati sa concureze pe baza meritelor si sa inoveze, spune spune Margrethe Vestager, comisarul responsabil cu politica in domeniul concurentei.

Google, amendata cu 1,49 miliarde de euro pentru abuz de pozitie dominanta

Comisia Europeana a amendat Google cu 1,49 EUR miliarde de euro pentru incalcarea normelor antitrust ale UE. Google a abuzat de pozitia sa dominanta pe piata impunand o serie de clauze restrictive in contractele cu siturile internet ale tertilor, ceea ce ia impiedicat pe rivalii Google sa afiseze pe siturile respective anunturi publicitare proprii asociate cu rezultatele cautarilor.

PENTRU PRACTICI ABUZIVE IN MATERIE DE PUBLICITATE ONLINE: Comisia Europeana amendeaza Google cu 1,49 miliarde de euro

Comisia Europeana a amendat Google cu 1,49 miliarde de euro pentru incalcarea normelor antitrust ale UE. Google a abuzat de pozitia sa dominanta pe piata impunand o serie de clauze restrictive in contractele cu siturile internet ale tertilor, ceea ce ia impiedicat pe rivalii Google sa afiseze pe siturile respective anunturi publicitare proprii asociate cu rezultatele cautarilor.

Amenda URIASA pentru Google de la Comisia Europeana. Gigantul IT, abuz in domeniul publicitatii

Comisia Europeana a amendat, din nou, Google. Noua sanctiune, in valoare de 1,49 miliarde de euro, a fost aplicata pentru abuz de pozitie dominanta in domeniul publicitatii si pentru ca si-a sabotat.

Comisia Europeana a amendat Google cu 1,5 miliarde de euro

Comisia Europeana a amendat Google cu 1,49 EUR miliarde de euro pentru incalcarea normelor antitrust ale UE. Google a abuzat de pozitia sa dominanta pe piata impunand o serie de clauze restrictive in.

CU PESTE DOUA MILIARDE DE EURO: Comisia Europeana finanteaza Consiliul European pentru Inovare

Comisia Europeana va aloca, in perioada 2019 - 2020, fonduri de peste doua miliarde de euro pentru lantul inovarii, respectiv pentru proiecte de pionierat pathfinder) dedicate dezvoltarii tehnologiilor avansate.

Liderul USR Bucuresti a sesizat Comisia Europeana in legatura cu ajutoarele de stat ilegale acordate celor 22 de companii municipale

Liderul USR Bucuresti, Roxana Wring, consilier in CGMB, a sesizat marti Comisia Europeana privind ajutorul de stat ilegal acordat companiilor municipale de catre primarul Gabriela Firea. Ea spune ca aceste companii au beneficiat de nu mai putin de 600 de milioane de euro din bugetul Capitalei, desi instanta a decis ca au fost infiintate ilegal.

IN IANUARIE: UE - deficit al balantei comerciale de 24,9 miliarde euro

Uniunea Europeana a inregistrat, in ianuarie, un deficit al balantei comerciale de 24,9 miliarde euro, in crestere de la 21,4 miliarde euro in perioada similara din 2018.

IN 2019: BERD va investi cel putin 1,1 miliarde euro in Balcanii de Vest

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa investeasca cel putin 1,1 miliarde euro in infrastructura, energie si sectorul privat din Balcanii de Vest in acest an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )