Libnet.ro
UNICEF

21:00

Industria de media din Romania creste datorita Netflix si jocurilor video

Playtech Playtech,
Industria de media din Romania creste datorita Netflix si jocurilor video

Industria de media si divertisment din Romania va atinge in 2019 pragul de 3 miliarde de dolari, in crestere cu 7,1% comparativ cu 2018, iar asta datorita jocurilor video, dar si a serviciilor. continuă pe Playtech

Industria de media si divertisment din Romania va atinge 3 miliarde dolari in acest an

Industria de media si divertisment din Romania va atinge in 2019 pragul de 3 miliarde de dolari, in .

Un lac din Romania poate vindeca depresia. Ce proprietati deosebite are lacul din Caras-Severin

Romania, plai frumos! Scumpa tara romaneasca Cuib in care ne-am nascut Camp pe care s-a vazut Vitejia stramoseasca Scumpa tara romaneasca, a scris Cosbuc. Dar nu e numai frumoasa, ci si plina de magie. Iata ce se spune despre lacul din Caras- Severin. Un lac din Romania poate vindeca depresia Romania, loc in care peisajul .

Unde este situat vulcanul din Romania care se considera stins, dar el este azi in prag sa erupa. Clocoteste in inima tarii

Un vulcan din Romania care se considera stins, este astazi in prag sa erupa. O echipa internationala de cercetatori a descoperit depozite de magma in inima tarii. Unde este situat vulcanul din Romania care se considera stins, dar el este azi in prag sa erupa Un studiu aparut recent in Earth and Planetary Science Letters .

Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara

S-au anuntat concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara. Acum, se anunta un proces. Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania TelekomSport, postul de sport al celor de la Telekom Romania, a restructurat mai multe pozitii din statia TV. Angajatii au .

Surpriza! Cine este bugetarul din Romania cu un salariu lunar de 20.000 de euro pe luna

Un bugetar din Romania a castigat anul trecut 1. 000 de lei, adica in jur de 20. 000 de euro in fiecare luna. Altul a incasat o pensie de cateva mii de euro, plus un salariu record de la o banca de.

Istoria manelelor: De ce se canta mereu de dusmani, jale si bani si care vrea sa fie intelesul celui mai criticat gen muzical din Romania

Neversea, Electric Castle, aceeasi distractiepe manele. Desi sunt foarte multi care critica genul acesta muzical, pare ca in realitatea lucrurile stau alfel. De unde provine maneaua si cum au ingropat regii rostul sau principal? Istoria manelelor: de unde provine Numerosi muzicologi au avut o atentie aparte asupra genului muzical care este acum criticat de multisi .

O platforma de sanatate si Kaufland organizeaza prima tabara gratuita din Romania

Platforma de sanatate pentru familiile cu copii supraponderali, Wello, bazata pe un program de inteligenta artificiala AI), a anuntat, vineri, ca organizeaza, alaturi de Kaufland, prima tabara gratuita din Romania pentru copiii cu probleme de greutate.

ALERTA NATIONALA! Un vulcan din Romania clocoteste pana la pragul de eruptie

Vulcanul Ciomatu din Romania, care a erupt ultima oara acum 30. 000 de ani, este inca activ, se arata intr-un studiu aparut recent in Earth and Planetary Science Letters. Potrivit acestuia, intre 8 si 24 de.

Sorin Ovidiu Vintu, despre cazul Sorinei din Baia de Arama. Mesaj emotionant catre oamenii saraci din Romania

Sorin Ovidiu Vintu si-a dat iar cu parerea vizavi de o problema sociala recenta care a starnit multa valva atat pe internet, cat si in offline. Afaceristul si-a spus pe Facebook parerea despre cazul Sorinei din Baia de Arama, fetita care a fost adoptata cu forta de la asistenta maternala care a crescut-o de mica, .

in acest sat din Romania, localnicii cred ca sunt protejati de un sfant. E o adevarata minune ce se intampla aici!

In satul Partos, din judetul Timis, localnicii cred ca sunt protejati de un sfant care a ridicat aici o biserica. Oamenii nu mai stiu ce e aia o inmormanatare, iar drumul spre cimitir nu a mai fost de mult.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )