Libnet.ro
UNICEF

00:07

NASA a publicat noi imagini cu cel mai iNDEPARTAT obiect explorat pana acum

B1 B1,
NASA a publicat noi imagini cu cel mai iNDEPARTAT obiect explorat pana acum

NASA a publicat noi imagini cu Asteroidul Ultima Thule, cel mai indepartat obiect explorat pana acum, aflat la o distanta de aproximativ 6,4 miliarde de kilometri de Soare. Foto: Asteroidul Ultima Thule. continuă pe B1

Ce dezvaluie primele imagini de la NASA cu cel mai indepartat obiect

Pe 1 ianuarie, la putin timp dupa miezul noptii, sonda New Horizons de la NASA a trecut foarte rapid pe langa cea mai indepartata roca vizitata de vreun obiect terestru din Sistemul.

15 echipe de liceeni romni, calificate la cel mai mare concurs de robotica din lume

15 echipe de liceeni din Romania vor participa la Zero Robotics High School Tournament, cel mai mare concurs international de robotica organizat de Massachusetts Institute of Technology, NASA si Agentia Spatiala Europeana.

Globurile de Aur 2019: The Americans - cel mai bun serial, Roma, de Alfonso Cuaron - cel mai bun film strain, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama

Cea 76-a editie a galei Globurilor de Aur are loc in noaptea de duminica spre luni, la Los Angeles. Iata, potrivit Mediafax, primele premii acordate. The Americans - cel mai bun serial-drama, Roma, de Alfonso Cuaron - desemnat cel mai bun film strain, Alfonso Cuaron - cel mai bun regizor, Olivia Colman- cea mai buna actrita intr-o comedie, Green Book- cel mai bun film de comedie, Glenn Close- cea mai buna actrita intr-o drama, Rami Malek- cel mai bun actor intr-o drama, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama.

Este oficial: A fost numit cel mai valoros jucator din Europa! Cristiano Ronaldo este abia al 19-lea in ierarhie...

Kylian Mbappe, international francez de la PSG, a fost declarat cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, potrivit unei analize facute de Centrul International pentru studii.

Kylian Mbappe (PSG), cel mai valoros fotbalist din Europa - Lionel Messi, doar pe sapte

Internationalul francez Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, este cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, conform unei analize a Centrului international pentru studii sportive CIES).

Veste buna pentru romanii cu credite. Indicele Robor la trei luni a coborat cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

Bohemian Rhapsody, cel mai bun film la Golden Globes 2019! Iata lista completa a castigatorilor!

Premiile Golden Globes s-au acordat aseara la Los Angeles, iar ceremonia a fost una plina de surprize. Bohemian Rhapsody a invins A Star is Born in cursa pentru cel mai bun film drama, iar Glenn Close i-a suflat premiul lui Lady Gaga pentru cea mai buna actrita. Iata lista completa a castigatorilor.

ANALIZA CNBC PENTRU 2018: Piata actiunilor din Ucraina - cel mai mare castigator, cu un plus de 80%

Marile piete de actiuni de la nivel mondial au consemnat, in 2018, cel mai rau an calendaristic de dupa criza financiara din 2008, ceea ce a facut ca multi investitori globali sa se teama de continuarea declinului in lunile care vin.

IN DECEMBRIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat, in decembrie, cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Cel mai vizionat din istoria Netflix, inspirat de SINUCIDERILE DIN ROMANIA! Peste 45 de milioane de utilizatori in 7 zile

Cel mai vizionat film din istoria Netflix. Peste 45 de milioane de utilizatori in 7 zile Netflix a anuntat filmul care a batut orice record din istoria companiei de streaming, potrivit Stirile Pro Tv. Bird.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )