Libnet.ro
UNICEF

05:00

O naveta NASA a descoperit cel mai iNDEPARTAT obiect de pana acum. Despre ce este vorba

B1 B1,
O naveta NASA a descoperit cel mai iNDEPARTAT obiect de pana acum. Despre ce este vorba

Naveta New Horizons a NASA a facut, luni, prima fotografie a celui mai indepartat corp celest explorat pana acum, asteroidul Ultima Thule, aflat la o distanta de aproximativ 6,4 miliarde de kilometri de Soare,. continuă pe B1

NASA: Sonda New Horizons a supravietuit intalnirii cu cel mai indepartat obiect explorat vreodata, aflat la marginea Sistemului Solar

Semnalul transmis de sonda New Horizons a NASA confirma ca a trecut de Ultima Thule, cel mai indepartat obiect ceresc explorat vreodata, scrie BBC.

Sonda New Horizons a survolat cel mai ndepartat obiect ceresc studiat vreodata de om

Sonda New Horizons apartinand agentiei spatiale americane NASA a survolat marti cel mai indepartat obiect ceresc studiat vreodata de om, a anuntat Alan Stern, directorul stiintific al misiunii.

O naveta NASA a ajuns la cel mai iNDEPARTAT corp celest de pana acum. Ce a gasit acolo

O proba spatiala NASA a ajuns, luni, la cel mai indepartat obiect de pana acum, un asteroid aflat la o distanta de peste 6,4 miliarde de kilometri de Soare, relateaza NASA. Nave New Horizons a ajuns la.

Performanta istorica a NASA: sonda New Horizons a survolat cu bine cel mai ndepartat corp ceresc, aflat la aproximativ 6,4 miliarde de kilometri de Pamnt

Semnalele provenite de la sonda New Horizons a agentiei spatiale americane NASA confirma ca aceasta a trecut cu bine de Ultima Thule, cel mai indepartat obiect ceresc studiat vreodata de om si aflat la aproximativ 6,4 miliarde de kilometri de Pamant, potrivit BBC.

CURS VALUTAR. Euro a crescut spre pragul de 4,67 lei. Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,6639 lei/euro, o crestere de 0,12% fata de pragul atins vineri. Totodata, aurul a crescut pana la cel mai ridicat.

Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,02%, dar indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din luna iulie pana.

Cel mai bizar satelit care a orbitat vreodata Pamantul [VIDEO]

Mii de sateliti orbiteaza Pamantul, insa unul dintre acestia era cu totul aparte si, cu siguranta, e cel mai ciudat dintre cei pe care i-ai putea observa. Pe 3 februarie 2006, comandatul Bill McArthur si inginerul de zbor Valery Tokarev au pasit in afara Statiei Spatiale Internationale, iar sesiunea lor de lucru a fost transmisa [] .

HOROSCOP. Zodiacul egiptean. Este cel mai precis si categoric. Afla ce zodie esti

Zodiacul egiptean este cel mai precis si categoric horoscop si este alcatuit din 12 semne zodiacale. Diferite zile ale anului sunt reprezentate de diverse semne. Fiecare semn astrologic este reprezentat de.

HOROSCOP. Zodiacul egiptean. Este cel mai precis si ferm horoscop. Afla ce zodie esti

Zodiacul egiptean este cel mai precis si ferm horoscop si este alcatuit din 12 semne zodiacale. Diferite zile ale anului sunt reprezentate de diverse semne. Fiecare semn astrologic este reprezentat de un zeu.

HOROSCOP. Zodiacul egiptean. Este cel mai precis si impresionant horoscop. Afla ce zodie esti

Zodiacul egiptean este cel mai precis si impresionant horoscop si este alcatuit din 12 semne zodiacale. Diferite zile ale anului sunt reprezentate de diverse semne. Fiecare semn astrologic este reprezentat de.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )