Libnet.ro
UNICEF

18:30

UiPath, unicorn romanesc, ar putea fi evaluat la 7 miliarde de dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UiPath, unicorn romanesc, ar putea fi evaluat la 7 miliarde de dolari

Unicornul IT romanesc UiPath se afla in discutii cu investitori pentru o noua runda de finantare care ar putea duce la dublarea valorii sale - intre 6 si 7 miliarde de dolari, potrivit surselor citate de publicatia Business Insider . continuă pe Wall-Street Ro

Evaluare de 7 miliarde de dolari: Unicornul romanesc UiPath ar putea deveni cel mai valoros start-up de inteligenta artificiala din lume

Unicornul IT romanesc UiPath se afla in discutii cu investitorii pentru o noua runda de finantare care ar putea duce la dublarea valorii sale - intre 6 si 7 miliarde de dolari, potrivit surselor citate de Business Insider. Compania ar urma sa primeasca intre 300 si 400 de milioane de dolari, ceea ce l-ar face cel mai valoros start-up de inteligenta artificiala din lume.

Cel mai mare terminal de containere din Polonia a fost cumparat pentru 1,3 miliarde dolari

Un consortiu de investitori care include si Fondul Suveran de Investitii din Polonia PFR) a ajuns la un acord pentru preluarea celui mai mare terminal de containere din portul Gdansk de la un fond gestionat de banca de investitii Macquarie din Australia, intr-o tranzactie ce depaseste cinci miliarde de zloti 1,3 miliarde dolari).

FMI deblocheaza o transa de 10,87 miliarde dolari pentru Argentina

O misiune a Fondului Monetar International a ajuns la un acord cu autoritatile din Argentina privind a treia evaluare a progreselor economice realizate in programul pe trei ani convenit cu FMI, ceea ce va debloca o transa de 10,87 miliarde dolari.

Top 10 cele mai mari companii farmaceutice din lume. Pe primul loc, o firma americana cu venituri de peste 50 miliarde dolari

Industria farmaceutica la nivel global a crescut foarte mult in ultimii ani, fiind estimata la o valoare de circa 1,11 trilioane de dolari in 2018, iar pana in 2020, aceasta cifra poate ajunge la 1,43 trilioane de dolari, potrivit ProClinical .

Hong Kong intentioneaza sa construiasca o insula artificiala in valoare de 79 de miliarde dolari

Autoritatile din Hong Kong au anuntat astazi ca intentioneaza sa construiasca una din cele mai mari insule artificiale din lume, cu un pret de cost estimat la 79 de miliarde de dolari, transmite AFP.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )