Libnet.ro
UNICEF

14:15

Care este pretul de fabricare al unui iPhone Xs Max si ce profit obtine Apple odata cu fiecare terminal vandut

Adevărul Adevărul,
Care este pretul de fabricare al unui iPhone Xs Max si ce profit obtine Apple odata cu fiecare terminal vandut

IPhone Xs Max este cel mai scump iPhone lansat in acest an, fiind o varianta cu display mai mare a lui iPhone Xs. Cea mai costisitoare varianta, cu cel mai ofertant spatiu de stocare va ajunge pana la pretul aproximativ de 8000 de lei in Romania, stabilind astfel un record pentru smartphone-urile produse in serie, care nu se incadreaza in categoria celor de lux. continuă pe Adevărul

Povestea unui fake news. PRO TV si Moise Guran, tinta criticilor dupa ce au sustinut ca 4,3 milioane de romani sunt inactivi. Care este adevarul (FOTO)

PRO TV si stirileprotv. ro au devenit tinta criticilor, dupa publicarea unui material cu titlul Romanii care stau degeaba. Din ajutoare sociale si alocatii iau cat ar lua daca ar munci cu ziua. Reportajul vo.

Care este ADEVARUL despre pozele cu Andreea ESCA: Fanii sunt SOCATI!

Andreea Esca a sustinut ca nici nu concepe sa-si modifice vreo fotografie postata pe Internet, pentru ca nu-si permite sa-si pacaleasca publicul pe care il are alaturi de peste 25 de ani. Nu.

O noua sedinta la PSD, la doar cateva zile dupa ce Dragnea a scapat de demisie: Care este ordinea de zi

Social-democratii se reunesc, din nou, la doar 3 zile dupa ce Liviu Dragnea a triumfat in Comitetul Executiv in care s-a dezbatut cererea de demisie depusa de mai multi lideri importanti. Luni, cu incepere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )