Libnet.ro
UNICEF

12:00

Harmony OS a fost lansat oficial, care sunt principalele caracteristici tehnice

Adevărul Adevărul,
Harmony OS a fost lansat oficial, care sunt principalele caracteristici tehnice

In cadrul Conferintei Dezvoltatorilor Huawei, desfasurata miercuri, 14 august, la Dongguan, Huawei a lansat oficial HarmonyOS un nou sistem de operare distribuit de tip microkernel-based, creat pentru a oferi o experienta coerenta de utilizare pe multiple dispozitive si in orice scenariu. continuă pe Adevărul

Viitorul suna roz pentru trupa Spice Girls! Afla care sunt planurile lor!

Dupa turneul pe care l-au incheiat recent, se pare ca fetele din trupa Spice Girls au in fata un viitor cat se poate de roz. Afla de aici care sunt planurile lor pentru perioada urmatoare! .

La Stampa: Criza guvernului de la Roma. Care sunt ipotezele institutionale

Marti se va reuni Biroul Presedintiei Senatului Italiei, acolo unde a fost depusa motiunea de cenzura de catre formatiunea Liga. Presedintii diferitelor grupuri parlamentare trebuie sa decida data la care senatorii urmeaza sa se reuneasca pentru a discuta si, daca este cazul, pentru a vota motiunea depusa de Liga, scrie La Stampa care trece in revista urmatoarele etape privind demersurile politice, citeaza Rador.

Teflon, ceramica sau fonta? Care sunt de fapt cele mai sanatoase vase de gatit?

Cele mai bune vase moderne se fabrica azi din ceramica, sticla sau teflon, lasand in urma tigaile din fonta sau din otel. Fiecare material are avantajele si beneficiile lui, dar exista si minusuri de care tr.

Statul iti da bani ca sa TE MUTI. Care sunt conditiile pe trebuie sa le indeplinesti

Criza fortei de munca a obligat statul roman sa adopte numeroase norme de incurajare a pietei. incepand din anul 2017 statul acorda prime si faciltati financiare celor care se angajeaza in alte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )