Libnet.ro
UNICEF

05:15

Interzicerea telefoanelor in scolile din Romania: Ce a declarat Andronescu

Playtech Playtech,
Interzicerea telefoanelor in scolile din Romania: Ce a declarat Andronescu

Telefoanele mobile au fost interzise in scolile din Franta la finele anului trecut, iar la o conferinta recenta, Andronescu a fost intrebata daca se gandeste la implementarea unei solutii similare in scolile din Romania. Masura interzicerea telefoanelor mobile in scoli a fost luata in Franta. incepand din septembrie anul trecut, copiii francezi cu varste cuprinse [] . continuă pe Playtech

SONDAJ n scolile din Romnia, telefonul elevului ar trebui interzis sau permis?

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, spune ca nu este de acord cu interzicerea telefoanelor in scoala, pentru ca interdictia nu ar insemna rezolvarea problemei si @acum telefonul a devenit un instrument de lucru. Ce ar trebui sa se intample cu telefoanele elevilor, la scoala? Participa la sondajul HotNews. ro.

Ecaterina Andronescu: Nu sunt de acord cu interzicerea telefoanelor n scoala

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a declarat ca nu va interzice folosirea telefoanelor mobile in scoli. Sa interzici ceva nu inseamna totdeauna ca ai si rezolvat o problema, a declarat Andronescu, intrebata la un eveniment despre siguranta copiilor pe net daca este de acord cu aceasta masura.

Liviu Dragnea si ministrul Finantelor participa la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, participa miercuri la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania. Saptamana trecuta, Asociatia Municipiilor din.

Program de 400 de milioane de euro pentru scoli. Ce ar putea primi toti elevii din Romania

400 de milioane de euro ar costa programul prin care toti elevii din Romania ar urma sa primeasca tablete, iar fiecare sala de clasa sa fie dotata cu tabla inteligenta. Anuntul a fost facut de ministrul.

Falsul medic a incercat sa fuga din Romania. A fost prins la granita de politistii de frontiera

Matteo Politi, falsul medic care a operat in mai multe clinici din tara desi absolvise doar opt clase, a fost retinut, miercuri dimineata, in Vama Curtici, in timp ce incerca sa fuga din Romania intr-un tren Inter Regio cu destinatia Budapesta.

Cate scoli din Romania inca au grupuri sanitare in curte

Ministrul Educatiei Nationale anunta ca 1. 460 de scoli din Romania au grupurile sanitare in curte, respectiv nu au autorizatie sanitara, precizand ca in 2019, aceasta problema va fi rezolvata cu fonduri.

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra: Am facut plangere penala

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

BOMBA anului in showbiz-ul din Romania! FELI a vorbit despre RELATIA cu SMILEY! Gina Pistol a primit LOVITURA DE GRATIE

FilmulOh, Ramona este unadintre cele mai asteptate pelicule, care va aparea chiarde Ziua indragostitilor, in cinematografele din Romania. Comedia Oh, Ramona este, de fapt,.

17 judete din Romania nu au niciun fel de serviciu de ingrijire paliativa. Sub 2% din medicii de familie au pregatire de baza in paliatie

In luna ianuarie a acestui an, a fost facut public un studiu privind Evaluarea serviciilor de ingrijire paliativa din Romania, studiu realizat pentru Banca Mondiala de catre Ministerul Sanatatii, cu sprijinul expertilor locali si internationali din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )