Libnet.ro
UNICEF

08:30

Samsung a lansat Galaxy Note 10, in premiera cu doua variante de ecran

Adevărul Adevărul,
Samsung a lansat Galaxy Note 10, in premiera cu doua variante de ecran

In cadrul evenimentului Galaxy Unpacked desfasurat la Barclays Center din Brooklyn, New York, Samsung a prezentat noul Samsung Galaxy Note 10. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy Note 10: pret, specificatii si ce trebuie sa mai stii

Samsung Galaxy Note 10 se lanseaza in aceasta seara, 7 august, iar asta este tot ce trebuie sa stii despre viitorul telefon al coreenilor. Samsung va anunta oficial Galaxy Note 10 si Note 10.

Cand se lanseaza Samsung Galaxy Note 10 si la ce pret sa te astepti

Samsung Galaxy Note 10 e poate cel mai asteptat telefon al toamnei. Odata cu el vedem si in ce directie va duce producatorul viitoarele sale modele. Cea mai noua informatie dezvaluie data la.

Samsung lanseaza miercuri telefoanele de varf de gama Galaxy Note 10. Ce se stie despre ele

Samsung va lansa miercuri noua generatie a smartphone-ului de varf de gama Note, iar de data aceasta se pare ca nu va fi un singur telefon, ci vor fi trei, inclusiv un model 5G. Mufa de casti va disparea, iar bateria va fi de 4,300 mAh la modelul de mari dimensiuni. Note 9, modelul care a fost lansat vara trecuta, costa in tara de la aproximativ 2. 900 lei.

Uita de Note 10. Samsung Galaxy S11 este telefonul pe care-l vrei

Samsung Galaxy Note 10 se va lansa foarte curand, insa telefonul care te va impresiona cu adevarat va fi Samsung Galaxy S11. Urmatorul flagship al coreenilor de la Samsung este Galaxy Note 10.

Samsung a lansat Galaxy Watch Active2

Samsung a prezentat, luni, 5 iulie, Galaxy Watch Active2, cel mai nou device din portofoliul de smartwatch-uri Galaxy. Galaxy Watch Active2 vine cu specificatii noi pentru a le permite utilizatorilor sa isi personalizeze ceasul in functiei de stilul lor de viata si sa isi tina sub control sanatatea.

eMAG da televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei cu pret ciudat de mic. Galaxy Note 8, mai ieftin decat vechitura pe care o ai tu

EMAG are iar oferte bune la televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei. Daca planuiesti sa-ti innoiesti aparatura din casa sau pe cea din buzunar, merita sa arunci o privire pe ofertele celui mai mare magazin online din Romania. Pana si Samsung Galaxy Note 8 a ajuns la un pret foarte accesibil, in ciuda faptului .

6 telefoane Samsung si Huawei cu pret extraordinar de mic. Ce poti cumpara?

Asa cum Samsung si Huawei concureaza mereu pentru diverse pozitii din piata, asa e cazul si pentru aceasta toamna. Va fi lansat pe 7 august Samsung Galaxy Note 10. Huawei, de cealalta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )