Libnet.ro
UNICEF

18:30

Studiu Google: Romania este una dintre tarile cu cele mai bune viteze ale internetului pe mobil

Adevărul Adevărul,
Studiu Google: Romania este una dintre tarile cu cele mai bune viteze ale internetului pe mobil

Au trecut 3 ani de cand Google aanuntat pentru prima oaraca numarul de cautari mobile l-a depasit pe cel de pe desktop pe cateva piete), iar din 2015 si pana astazi acest trend a continuat sa accelereze. Smartphone-ul s-a transformat in dispozitivul preferat pentru accesarea internetului atat la nivel global, cat si in Romania. continuă pe Adevărul

Voucherele de vacanta - una dintre cele mai importante masuri din ultimii 28 de ani

Acordarea voucherelor de vacanta este una dintre cele mai importante masuri adoptate in ultimii 28 de ani, apreciaza ministrul Turismului, Bogdan Trif. Acesta mentioneaza ca 1,2 milioane de persoane au intrat in posesia tichetelor de vacanta, in acest an, precizand ca, in primul semestru al anului in curs, a fost inregistrat un salt de 4,1% al numarului de turisti din tara noastra.

Google: Romania - viteza mare de incarcare

Romania se afla, alaturi de Germania, in topul tarilor europene in care site-urile mobile se incarca cel mai repede, cu o viteza medie de 8,1 secunde, dar mult peste valoarea de trei secunde, recomandata de Google ca reper de bune practici pentru viteza de incarcare a unui site mobil, arata rezultatele unui studiu publicat, astazi, de Google.

Utile: Alimente care te fac mai frumoasa; Anemia la copii. Cnd trebuie sa ne facem griji?; Amorteala minilor, una dintre cele mai frecvente manifestari. Ce afectiuni poate anunta

Morcovii scad colesterolul rau. Ce alte alimente sunt bogate in vitamina A. Cele mai bune surse naturale de vitamina A sunt uleiul de. Varicele: simptome, restrictii, tehnici noi de tratament. Factorii genetici reprezinta principala cauza a afectiunii, urmati de.

Cele mai geloase zodii. Se transforma in adevarati detectivi cand devin suspiciosi

Dragostea ne face sa trecem prin tot felul de stari, iar gelozia este una dintre ele. Simti ca iei foc atunci cand persoana iubita ii face un compliment altcuiva? inseamna ca te vei regasi in lista de mai jos.

Doi barbati au fost atacati de urs in Tusnad. Una dintre victime, in stare grava

Clipe de groaza la Tusnad Bai. Doi barbati au fost atacati de urs. Unul dintre barbati este inconstient si se afla in stare grava la Spitalul din Miercurea Ciuc. Nu este primul incident de acest fel,.

Doi barbati au fost atacati de ursi in Tusnad. Una dintre victime, in stare grava

Clipe de groaza la Tusnad Bai. Doi barbati au fost atacati de urs. Unul dintre barbati este inconstient si se afla in stare grava la Spitalul din Miercurea Ciuc. Nu este primul incident de acest fel,.

TURISTI in pericol! O cunoscuta statiune din ROMANIA este atacata de ursi: 40 de animale au inconjurat zona

Este stare de alerta in Harghita, unde in jurul orasului Baile Tusnad au fost identificati 40 de ursi, iar dintre acestia 15 exemplare traiesc in statiune sau aproape de ea. Potrivit unui comunicat de.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )