Libnet.ro
UNICEF

16:15

Tot mai multi virusi de smartphone vor sa-ti fure banii

Playtech Playtech,
Tot mai multi virusi de smartphone vor sa-ti fure banii

Virusii bancari Trojan pentru dispozitive mobile sunt, oficial, pe lista celor mai importante amenintari cibernetice in primele sase luni al acestui an. Virusii troieni de tip mobile banking sunt printre cele mai periculoase tipuri de malware, fiind create pentru a fura bani direct din conturile bancare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. Numarul de pachete de []. continuă pe Playtech

Apar tot mai multi virusi de smartphone care vor sa-ti fure banii

Virusii bancari Trojan pentru dispozitive mobile sunt, oficial, pe lista celor mai importante amenintari cibernetice in primele sase luni al acestui an. Virusii troieni de tip mobile banking sunt printre cele mai periculoase tipuri de malware, fiind create pentru a fura bani direct din conturile bancare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. Numarul de pachete de [].

De ce tot mai multi oameni dorm la McDonald's n Hong Kong

In doar cinci ani s-a inregistrat o crestere de sase ori in randul asa-numitelor McRefugees din Hong Kong magazine McDonald's in care clientii pot dormi, potrivitCNN.

HARD BREXIT, tot mai aproape. Divortul dintre Marea Britanie si UE se va finaliza, cel mai probabil, fara un acord

Varianta unui hard Brexit pare tot mai plauzibila, pe fondul tensiunilor dintre Regatul Unit si blocul comunitar. Ministrul britanic al comertului, Liam Fox, a estimat ca ipoteza iesirii Marii Britanii din UE.

Laptop sau smartphone? Ce prefera romanii sa foloseasca

Telefoanele mobile au ajuns indeajuns de puternice incat sa poata satisface nevoile multor oameni in ceea ce priveste munca sau distractia. Totusi, romanii ce prefera: laptop-ul sau smartphone-ul? Tot mai multi romani din mediul rural au acces la internet, iar acest lucru duce la o cerere mai mare pentru computere si smartphone-uri. Cei care traiesc [].

Vrei sa atragi mai multi bani in viata ta? Ajuta-te de Feng Shui: ia o laveta si fa acest ritual

Principiile Feng Shui pot influenta energiile celor mai importante aspecte ale vietii. Fie ca este vorba de sanatate sau abundenta, simbolurile chinezesti ne pot ajuta in toate domeniile vietii. Puteti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )