Libnet.ro
UNICEF

14:15

Bianca Dragusanu i-a socat pe toti. Cum a aruncat peste 200.000 de euro in cel mai greu moment pentru romani

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu i-a socat pe toti. Cum a aruncat peste 200.000 de euro in cel mai greu moment pentru romani

Bianca Dragusanu socheaza din nou! Pe una din cele mai controversate vedete de la noi o dau banii afara din casa. Desi suntem intr-un moment critic la nivel mondial, aceasta isi permite sa scoata din buzunar sume de peste 200. 000 de euro. Bianca Dragusanu, gest arogant intr-un moment critic pentru omenire Bianca Dragusanu nu uita . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu a vorbit cu Alex Bodi, desi era interzis. Ce mesaj halucinant i-a transmis afaceristul din inchisoare

Bianca Dragusanu a vorbit cu Alex Bodi, desi nu avea voie. Ce mesaj halucinant i-a transmis afaceristul din inchisoare. Desi Alex Bodi nu mai este impreuna cu Bianca Dragusanu si are o noua iubita, pe Daria Radionova, afaceristul a ales s-o sune din arest pe Bianca Dragusanu. Discutie halucinanta intre Alex Bodi, aflat in arest, .

Oana Zavoranu a facut-o de ras pe Bianca Dragusanu. A umilit-o in public: Asta care are gura plina

Oana Zavoranu, in razboi cu nimeni alta decat Bianca Dragusanu! Cele doua sunt la cutite, iar apriga cum o stim pe diva noastra din serialul Sacrificiul nu prea se joaca cu astfel de lucruri. Celebra actrita a umilit-o public pe fosta sotie a lui Alex Bodi. Oana Zavoranu si Bianca Dragusanu sunt la cutite. Actrita .

Rasturnare de situatie intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce s-a schimbat dupa apelul secret din inchisoare

Daca Bianca Dragusanu declara recent intr-un interviu ca e pe hold cu dragostea, ba chiar precizand ca se bucura ca a iesit dintr-o situatie neplacuta, facand referire la ceea ce s-a intamplat cu Bodi in ultima perioada si in ce ipostaza ar fi fost daca ii mai era partenera acum, fostul sot, insa, priveste inca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )