Libnet.ro
UNICEF

14:15

Unde te poti ascunde daca izbucneste Al Treilea Razboi Mondial. Care sunt cele mai sigure tari din lume

Playtech Playtech,
Unde te poti ascunde daca izbucneste Al Treilea Razboi Mondial. Care sunt cele mai sigure tari din lume

Conflictul imens provocat de ordinul lui Trump care a adus dorinta razbunarii extrem de sangeroasa a iranienilor sperie pe toata lumea. Mai mult decat atat, declaratiile presedintelui Statelor Unite ale Americii sunt din ce in ce mai socante. Unde s-ar putea retrage oamenii in cazul celui de-al treilea razboi mondial? Cele mai sigure tari din . continuă pe Playtech

Cum vor fi recrutati soldatii romani daca incepe Al Treilea Razboi Mondial. Ce spune legea

Conflictul dintre SUA si Iran i-a facut pe multi sa se gandeasca la izbucnirea celui de-Al Treilea Razboi Mondial. Romania face parte din NATO, ceea ce inseamna ca militarii romani ar putea fi mobilizati pentru misiuni. Iata ce spune legea cu privire la recrutarea soldatilor romani in timpul starii de asediu. Cum vor fi recrutati .

De ce au pornit astazi alarmele in toata tara. Nu, nu incepe al Treilea Razboi Mondial. Despre ce este vorba

Tensiunile ultimelor zile legate de criza dintre Statele Unite ale Americii si Iran au trezit multe semne de intrebare. Nu doar la nivel mondial, pentru ca multi locuitori ai tarii noastre se intreaba ce se va intampla in viitorul apropiat si daca intr-adevar se va declansa un al Treilea Razboi Mondial. De ce au pornit .

CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor. Ce spune jurnalistul despre Al Treilea Razboi Mondial

Jurnalistul CTP a comentat, la Digi 24, declaratiile lui Donald Trump, in contextul atacurilor iranienilor. Cum l-a pus la zid gazetarul si ce spune despre Al Treilea Razboi Mondial? CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, episodul in care Donald Trump s-a adresat .

PRAPADUL SE CONFIRMA: Clarvazatorul Alois Irlmaier a prevazut ASASINAREA generalului iranian. Cum va arata cel de-al Treilea RAZBOI Mondial. ARME CHIMICE la orizont...

Alois Irlmaier, un celebru clarvazator, a prevazut cu lux de amanunte ca cel de-al Treilea Razboi Mondial va izbucnit brusc, dupa asasinarea unei persoane de rang inalt.

Cele mai bune jocuri video in care sa testezi experienta unui Al Treilea Razboi Mondial

Presedintele Donald Trump l-a ucis pe generalul iranian Qasem Soleimani, iar acum toata lumea este ingrijorata de posibilitatea lansarii a celui de-Al Treilea Razboi Mondial. Vineri, 3.

Mediastandard.ro: Al Treilea Razboi Mondial a inceput - pentru presa occidentala si din Romania, cu clickbait si exacerbari

Pe plan mondial, doua evenimente au marcat inceputul anului 2020: uciderea generalului iranian Soleimani de catre o drona americana si incendiile devastatoare din Australia, unde au murit aproximativ 480 de milioane de animale.

Amenintarea unui al Treilea Razboi Mondial: dezvaluirea unor detalii terifiante legate de iminenta riposta militara a Iranului - Daily Express

Un important consilier militar al Iranului a dezvaluit cele mai concrete si directe detalii cu privire la iminenta riposta militara a Iranului la asasinarea de catre SUA a lui Qassem Soleimani, dar si cu privire la secretul cel mai strict sub care Teheranul isi planuieste riposta, potrivit Daily Express, citat de Rador.

Digi24: Va izbucni un nou razboi mondial? Romanii sunt ingrijorati de criza dintre SUA si Iran

Criza iraniana aduce o multime de intrebari: va izbucni un razboi mondial? Cum ar putea interveni marile puteri? Cum va riposta Iranul? Si lista continua. De mult nu a mai fost atata incertitudine pe plan international.

Proiectil din Primul Razboi Mondial, gasit in padure

Un proiectil din Primul Razboi Mondial a fost descoperit, astazi, de un localnic din comuna Scoarta intr-o padure din satul Budieni.

Amenzile pentru contraventii se maresc. Cati bani poti plati daca dai muzica prea tare

Amenzile pentru contraventii se maresc din data de 26 ianuarie. Cei care organizeaza petreceri private si dau muzica prea tare vor fi sanctionati cu amenzi cuprinse intre 2. 000 si 3. 000 de lei. in acest moment, amenda pentru acest tip de contraventie este cuprinsa intre 500 si 1. 500 de lei. Amenzile pentru contraventii se maresc din .

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )