Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cernobil, din nou in lumina reflectoarelor: planul Ucrainei pentru Prypiat

Playtech Playtech,
Cernobil, din nou in lumina reflectoarelor: planul Ucrainei pentru Prypiat

Cazul Cernobil continua sa fie un subiect fascinant pentru oameni din fiecare colt al mapamondului. Din acest motiv, Ucraina spera la includerea sa in patrimoniul mondial Unesco. La fel ca. continuă pe Playtech

PLASAMENTE ALTERNATIVE Victor Brauner, din nou la Paris

Este inchis Palais de Tokyo, la Paris. Este inchis, de fapt, Musee d and Art Moderne de Paris, care isi are existenta fizica in splendida cladire modernista din Orasul-Lumina. Este o adevarata aventura vizita acestui palat-muzeu, o permanenta descoperire, o permanenta experienta.

Fiul Clejanilor, din nou in ochii bucurestenilor. Aparitie dupa o lunga perioada, ce probleme ar fi avut

Fulgy si-a facut, in sfarsit, aparitia dupa o lunga perioada in care a absentat. Abia acum s-a aflat ce probleme ar fi avut, de fapt, fiul Clejanilor. Fiul Clejanilor a aparut din nou in public Dupa luni intregi de disparitie si speculatii, Fulgy si-a facut din nou aparita. Despre fiul Clejanilor s-a spus ca ar .

Oana Zavoranu ii desfiinteaza din nou pe Raluca Pastrama si Pepe. Ce a enervat-o rau pe actrita

Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua, si nu in bine. Dupa ultimele noutati legate de divortul celor doi, Oana Zavoranu comenteaza, in aceeasi termeni duri, situatia dintre cei doi. Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua Recent va povesteam, intr-un articol exlcusiv, de reactia familiei referitor la divortul dintre Raluca Pastrama si .

Negocierile au fost blocate, din nou, din cauza neintelegilor. Fiecare partid va merge la Cotroceni cu propria propunere de premier

Negocierile dintre PNL, USR-PLUS siUDMR s-au blocat din nou, la a doua runda de negocieri, de duminica dimineata. Discutiile au fost suspendate la propunerea lui Ludovic Orban, dupa aproximativ doua ore, sp.

Din nou despre Minority SafePack sau geopolitica minoritatilor nationale

LARICS a urmarit, in spatiul public romanesc, cu cea mai mare consecventa si de la inceput initiativele europene ale Budapestei. Continuam sa aducem in fata cititorilor ultimele evolutii pe aceste dosare realmente strategice pentru tara noastra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )