Libnet.ro
UNICEF

11:45

Compania cu fabrici in Romania care anunta concedieri masive: de ce conteaza pentru industria auto

Playtech Playtech,
Compania cu fabrici in Romania care anunta concedieri masive: de ce conteaza pentru industria auto

O companie cu care majoritatea producatorilor auto lucreaza si care are fabrici si-n Romania anunta concedieri masive. Michelin, unul dintre marii producatori de anvelope la nivel mondial,. continuă pe Playtech

Un producator din domeniul auto, cu fabrici in Romania, anunta concedieri masive

Unul dintre cei mai mari producatori din domeniul auto, care detine si trei fabrici in Romania, a anuntat ca face concedieri masive.

Vedeta din Romania care n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Momente tulburatoare, ce probleme de sanatate are

Pandemia de coronavirus a dat total peste cap viata a multora dintre persoanele publice. O vedeta din Romania n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Motivul pentru care a luat aceasta decizie drastica este unul legat de problemele de sanatate. Cornel Constantiniu nu a mai iesit din casa de aproape un an in urma .

Diva din Romania care petrece in Dubai, 3 zile si 3 nopti, de ziua ei: Eu am platit tot

Loredana Chivu s-a distrat pe bani grei in Dubai, alaturi de familie si prieteni. Diva a oferit detalii despre evenimentele fericite din ultima vreme din viata sa, dar si despre posibila relatie pe care ar avea-o cu un milionar insurat din Timisoara. Loredana Chivu, la distractie in Dubai, de ziua ei. Am platit-o si am .

Sosia lui Alex Bodi e senzationala. Cum arata cantaretul din Romania care ii seamana leit

Alex Bodi are o sosie. Multi spun despre cantaretul de muzica populara Marian Vijoi ca el si afaceristul din Medias ar putea fi frati. in plus, au si aceeasi placere, Bianca Dragusanu, despre care interpretul a spus ca ar vrea sa o scoata la cafea. Marian Vijoiu, Alex Bodi din folclor. Sosia afaceristului o apreciaza .

Cantareata din Romania care nu vrea sa se casatoreasca desi are relatie de 4 ani: E greu cand esti artist

O cantareata din Romania le-a pus pe jar pe unele dintre femei care abia asteapta sa fie in postura ei. Cu toate ca multe ravnesc la stabilitate si la o relatie inchegata, aceasta nu se grabeste deloc sa imbrace rochia de mireasa si marturiseste ca desi iubeste si e iubita are nevoie de timp singura .

Vedeta din Romania care s-a pensionat ca sa poata supravietui: Faliment scrie pe mine! Bancile nu au rabdare

De cateva saptamani, poetul si prezentatorul de televiziune este pensionar. El spune ca, dupa ce restaurantele sale din Capitala au dat faliment, a trebuit sa faca acest pas ca sa se poata descurca. Motivul pentru care s-a pensionat Mircea Dinescu Celebrul poet, Mircea Dinescu s-a pensionat. Poetul sustine ca nu se simte deloc pensionar, insa, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )