Libnet.ro
UNICEF

14:00

E fara precedent de la Al Doilea Razboi Mondial incoace: SUA au facut anuntul

Playtech Playtech,
E fara precedent de la Al Doilea Razboi Mondial incoace: SUA au facut anuntul

Criza medicala a produs schimbari semnificative in societate. Si de data asta e vorba de ce-au anuntat Statele Unite ale Americii. SUA au anuntat recent ca intra in recesiune. Si vestea mai. continuă pe Playtech

Economia SUA sufera cea mai dramatica contractie de la al Doilea Razboi Mondial

Economia SUA a suferit o contractie cu o rata anuala de 32. 9% in perioada aprilie-iunie, cea mai mare contractie de la al Doilea Razboi Mondial incoace, potrivit datelor prezentate joi de catre guvern, relateaza The Guardian, America fiind una dintre cele mai lovite tari de pandemia de coronavirus.

Elena Udrea, atac fara precedent. Acuze violente catre DNA

Elena Udrea a reactionat dupa ce Radu Budeanu a semnat acord de recunoastere cu procurorii DNA intr-un dosar in care ea este vizata. Fostul ministru al Turismului spune despre procurorii care se ocupa de caz ca fac acuzatii mincinoase si sustine ca intreg dosarul este varza. Elena Udrea, acuze fara precedent. Atac violent catre procurorii .

Codul Muncii 2020. Amenzi fara precedent: ce schimbari s-au produs

A intrat in vigoare legea care aduce modificari la Codul Muncii si schimba regimul discriminarii in munca. Astfel, angajatorii ce vor gresi vor plati amenzi intre 1000 si 20000 de lei. Codul Muncii 2020. Amenzi fara precedent: ce schimbari s-au produs Legea care a modificat Codul muncii prevede introducerea unor amenzi de la 1. 000 lei .

Atac fara precedent. Kelemen Hunor il distruge pe Iohannis: Un robot care imprastie ura!

Kelemen Hunor a lansat joi un atac fara precedent la adresa presedintelui. Presedintele UDMR a declarat ca Iohannis nu arata ca un presedinte echidistant, ci ca un robot care imprastie ura in societate. Kelemen Hunor a adaugat ca Romania nu are in momentul de fata un Executiv si un presedinte care sa gestioneze criza sanitara si economica.

Bill Gates, reactie fara precedent despre testarea covid. De ce spune ca este o risipa totala

Intr-un interviu recent, co-fondatorul miliardar Microsoft, Bill Gates, a descris majoritatea noilor teste de coronavirus care se intampla in Statele Unite chiar acum drept risipa totala, deoarece dureaza prea mult timp pentru ca oamenii sa primeasca rezultatele lor. Bill Gates, reactie socanta in presa americana Gates, a doua cea mai bogata persoana din lume, cu .

Tradare fara precedent in politica? Dan Barna, acuzat violent: mutarea care schimba perceptiile romanilor

Suntem la un pas de inceperea campaniilor electorale pentru Alegerile Locale 2020, iar aliantele dintre partidele politice de-abia de-acum in colo incep sa se construiasca si sa se negocieze viitori candidati. insa, exista voci care acuza tradari in sanul propriilor organizatii de partid, acuzatii facute publice. Liviu David face acuzatii explozive la adresa liderului USR .

Vulpita, mesaj fara precedent. Reactia dura pe care a avut-o dupa ce s-a imbolnavit

Veronica Stegaru, alias Vulpita, a transmis fanilor un mesaj cutremurator, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca este infectata cu virusul ucigas. Vulpita, mesaj soc. Reactia dura pe care a avut-o dupa ce s-a imbolnavit de coronavirus De curand, Veronica Stegaru, oaspete aproape permanent al emisiunii Acces Direct a fost depistata cu noul coronavirus.

Decizia fara precedent a Antena 1! Ce se intampla cu emisiunea Acces Direct

Filmarile pentru emisiunea Acces Direct au fost suspendate temporar din cauza aparitiei cazurilor de coronavirus. inca un membru al echipei Mirelei Vaida a fost diagnosticat cu virusul ucigas. Decizia bomba a Antena 1! Ce s-a anuntat despre emisiunea Acces Direct Filmarile pentru emisiuena Acces Direct au fost oprite temporar, din cauza apariia cunor cazuri de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )