Libnet.ro
UNICEF

14:30

Interzicerea Huawei in Marea Britanie deschide usa concurentei, insa poate afecta consumatorii

Adevărul Adevărul,
Interzicerea Huawei in Marea Britanie deschide usa concurentei, insa poate afecta consumatorii

Decizia Marii Britanii de a interzice Huawei din retelele de telecomunicatii 5G de generatie viitoare este cea mai recenta lovitura adresata liderului mondial in echipamentele de telecomunicatii si ar putea contribui la fundamentarea unor schimbari mai largi in industrie. continuă pe Adevărul

SoftOne se extinde pe piata software din Marea Britanie

SoftOne Technologies, membru al grupului de investitii grecesc Olympia Group, face un pas important spre extinderea solutiilor sale dincolo de regiunea Europei de Sud-Est si intra in piata software din Marea Britanie, anunta un comunicat de presa remis astazi.

VIDEO Scandal urias in Marea Britanie: capre batute la o ferma plang de durere

Un scandal urias a fost declansat in Marea Britanie dupa ce o filmare cu camera ascunsa, de la o ferma de capre, a fost data publicitatii. Acest video prezinta imagini de o cruzime rara, in care animalele urla de durere cand sunt sunt batute si agresate. Trei mari lanturi de supermarketuri au retras imediat de la vanzare laptele de capra ce provenea de la ferma respectiva.

Un profesor din Marea Britanie a lansat un serviciu de dating pentru profesori

Un profesor de istorie din Marea Britanie, ramas cu mult timp la dispozitie in primavara, cand scolile s-au inchis din cauza pandemiei Covid-19, a lansat si dezvoltat Edudate, un serviciu de dating exclusiv pentru profesori si personal scolar din aceasta tara, potrivit The Guardian, preluat de Edupedu.

IN CONTEXTUL NOII POLITICI DE COMBATERE A OBEZITATII: Marea Britanie interzice reclamele TV la junk-food

Ofertele 1 + 1 gratis la alimentele nesanatoase vor fi interzise in Marea Britanie, ca parte a politicii guvernului de combatere a obezitatii, scrie Bbc.

Marea Britanie impune o carantina de doua saptamani pentru calatorii din Spania

Marea Britanie a impus sambata, pe neasteptate, o carantina de doua saptamani pentru calatorii din Spania, dupa cresterea numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus, aceasta fiind o inversare brusca si dramatica a deschiderii pentru turism a continentului european dupa luni de restrictii, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )