Libnet.ro
UNICEF

20:17

Monica Pop schimba toate perceptiile despre vaccin. Rasturnare de situatie: ce se intampla, de fapt

Playtech Playtech,
Monica Pop schimba toate perceptiile despre vaccin. Rasturnare de situatie: ce se intampla, de fapt

Vaccinul anti-covid este acum o certitudine, la nivel mondial. Dar asta nu inseamna ca odata ce exista un vaccin anti-covid totul se va termina. Conform unor specialisti, pentru a dezvolta un vaccin viabil sunt necesari ani de studii si teste. Monica Pop a reiterat zilele acestea ca existenta unui vaccin nu face sigura eradicarea virusului. continuă pe Playtech

Monica Pop: Cuvantul siguranta nu exista alaturi de un lucru cum e vaccinul

Monica Pop a tras un semnal de alarma, vineri, la Antena 3 in privinta vaccinului anti-COVID-19. Medicul spune ca vaccinarea nu va stopa raspandirea virusului, ci va face ca cei care vor contracta noul coronavirus sa faca o forma mai usoara. in plus, Monica Pop afirma ca nimeni nu trebuie sa pretinda ca un vaccin este 100% sigur.

Monica Pop rabufneste! Nu va lasati pacalit, domnule presedinte! Chiar ne cred prosti?

Monica Pop critica dur alegerea autoritatilor ca presedintele Klaus Iohannis sa nu fie primul roman vaccinat. Nu era normal ca presedintele sa fie primul vaccinat? Cu premierul sicu ministrul Sanatatii??!!.

Monica Pop, mesaj pentru Klaus Iohannis. Nu a mai suportat si a rabufnit: E o mare obligatie

Dupa 27 decembrie incepe campania de vaccinare anti-covid 19. Campania a fost anuntata de Presedintele Klaus Iohannis. in acelasi timp, acesta anunta ca doreste sa fie primul pacient vaccinat. Ulterior, seful comisiei de coordonare a vaccinarii anunta, dupa o intrevedere cu Iohannis, ca i s-a refuzat acest lucru. Printre cei care au criticat aceasta decizie, .

Medicul Valeriu Gheorghita, precizari despre vaccin: durata imunizarii, valabilitatea serului, efecte, beneficii, monitorizarea celor vaccinati

Medicul Valeriu Gheorghita a declarat sambata, la sosirea primelor 10. 000 de doze de vaccin la Institutul Cantacuzino din Capitala ca raspunsul imun dupa vaccinul anti-COVID va fi de o durata mai mare decat dupa boala naturala, reactiile adverse sunt de intensitate usoara, medie si persoanele vaccinate vor fi monitorizate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )