Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romania da lovitura pe plan mondial. Ce s-a intamplat chiar acum, de necrezut

Playtech Playtech,
Romania da lovitura pe plan mondial. Ce s-a intamplat chiar acum, de necrezut

Desi sunt deja lansate pe piata primele vaccinuri anti-covid, aprobate de UE, cercetarea continua, in ceea ce priveste SARS-CoV-2. Recent, doua echipe de cercetatori au colaborat la testarea si intelegerea mecanismelor de infectare a acestui virus, care genereaza COVID-19. Rezultatele cercetarii sunt cu atat mai spectaculoase, avand in vedere ca la aceste cercetari una din . continuă pe Playtech

Anuntul zilei de la Lidl: toti romanii trebuie sa afle ce se da gratis chiar acum

Lidl Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din tara si are si oferte si concursuri foarte ravnite pentru toti clientii. Mai exact, cei de la Lidl Romania au.

Surpriza momentului de la Dacia: a ajuns sa se bata cu BMW. Ce se intampla, de fapt, chiar acum

Dacia acopera cateva segmente importante din piata. Si unul dintre modele a inregistrat un succes imens chiar in aceasta perioada. La testele EuroNCAP care tin de siguranta intr-o.

Pandemia a dat startul revolutiei in Romania. Cine a decis sa rupa tacerea acum: Au inceput sa vina raniti

Romania, in aceste zile, cand ar fi trebuit sa se pregateasca de Craciun, se lupta cu pandemia generata de COVID-19. Prin analogie, am putea spune ca decembie 2020 reprezintaRevolutia pandemica, ca si o comparatie cu evenimentele din Decembrie 1989. Cel care a facut aceasta analogie este un reputat medic roman, medicul Gheorghe Borcean. Au inceput .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )