Libnet.ro
UNICEF

00:07

S-a stabilit programul din preliminariile Campionatului Mondial! Cand se joaca Romania Germania

Playtech Playtech,
S-a stabilit programul din preliminariile Campionatului Mondial! Cand se joaca Romania Germania

Romania a fost repartizata in grupa J in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, in Qatar. Si va infrunta Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia si Liechtenstein. Se anunta o lupta pentru locul 2, care ar duce la baraj. Principala rivala este Islanda, dar si Macedonia de Nord, pe care tricolorii o infrunta in prima . continuă pe Playtech

Romania si-a aflat adversarele din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022

Tragerea la sorti a grupelor din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022 nu a fost cu noroc pentru Romania. Porniti din urna a doua, tricolorii au fost repartizati alaturi de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia si Liechtenstein. Se anticipeaza astfel o lupta pentru locul 2, care ar putea duce la baraj, cu Islanda .

Nationala lui Mirel Radoi, laudata la cel mai inalt nivel! Ce a spus un campion mondial despre tricolori

Romania nu a avut noroc la tragerea la sorti pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Va face parte din grupa J, alaturi de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia si Liechtenstein. Primele trei dintre acestea se afla pe lista calificatelor la Campionatul European din 2020. Germania fiind chiar una dintre favoritele la castigarea trofeului. Antrenorul .

Romania si-a aflat adversarii din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022. Grupa accesibila pentru tricolori

Romania si-a alfat adversarele pentru preliminariile CM 22. Echipa noastra face parte din Grupa J. Romania nu a mai ajuns la un campionat mondial din anul 1998, cand a bifat optimile de finala in.

Romania si-a aflat adversarele din preliminariile Cupei Mondiale. Suntem condamnati la locul doi!

Moment important pentru viitorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, luni seara, cand FIFA a organizat tragerea la sorti pentru preliminariile europene ale Cupei Mondiale din Qatar 2022.

Nemtii jubileaza dupa au aflat adversarii din preliminariile Cupei Mondiale

Fosta campioana mondiala Germania este capul de serie repartizat in Grupa J, grupa din care face parte si nationala Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )