Libnet.ro
UNICEF

09:01

Sarmizegetusa Regia, grav afectata din cauza lui Nicolae Ceausescu: Imitatie mediocra

Playtech Playtech,
Sarmizegetusa Regia, grav afectata din cauza lui Nicolae Ceausescu: Imitatie mediocra

Poate multi romani stiu, sau nu ca Sarmizegetusa Regia a fost capitala Daciei. Se intampla inainte de razboaiele romane care au dus la distrugerea ei. in prezent situl arheologic al vechiului oras antic este inclus in patrimoniul UNESCO. Importanta i-a fost astfel recunoscuta pe plan mondial. Sarmizegetusa Regia, grav afectata din cauza lui Nicolae Ceausescu: . continuă pe Playtech

VIDEO Feerie de iarna in capitala dacilor. Sarmizegetusa Regia si-a intampinat primii turisti din 2020

Un strat consistent de zapada s-a asternut in Sarmizegetusa Regia, cea mai faimoasa cetate dacica din Romania, si a dat stralucire vestigiilor sale.

Anunt oficial in cazul pacientei arse la Floreasca. Ministerul Sanatatii: Incidentul, din cauza unei erori umane. Beuran, demis

UPDATE: Incidentul de la Spitalul Floreasca unde o femeie a luat fos pe masa de operatie s-a produs din cauza unei erori umane, informeaza Ministerul Sanatatii, precizand ca chirurgul Mircea Beuran a incalcat 10 obligatii din cele 33, asumate prin contractul de administrare al sectiei.

Stirile ProTV: Primii pamanteni care platesc pretul schimbarilor climatice. O comunitate intreaga dispare din cauza incalzirii globale

O comunitate de crescatori de reni din muntii Mongoliei plateste primul pret pentru schimbarile climatice din cauza topirii gheturilor, au atras atentia oameni de stiinta din SUA.

in jur de o mie de turisti sunt blocati in Franta, dupa ce mai multe zboruri au fost anulate din cauza conditiilor meteo

Circa o mie de turisti, majoritatea britanici, au fost cazati in regim de urgenta sambata seara in Savoia estul Frantei) dupa anularea zborurilor lor pe Aeroportul Chambery din cauza conditiilor meteo.

Turneul challenger de la Canberra a fost mutat la Bendigo, din cauza incendiilor de vegetatie

Turneul challenger de tenis de la Canberra, la care participa si Marius Copil, a fost mutat la Bendigo, din cauza incendiilor de vegetatie din Australia.

Petrosaniul, fara caldura si apa calda din cauza lipsei carbunelui. Se cere interventia Guvernului

Petrosaniul a ramas, in aceasta iarna, fara caldura si apa calda, din cauza lipsei carbunelui la Termocentrala Paroseni. Reprezentantii Sindicatului Solidaritatea Hunedoara spun ca probleme sunt si la Termocentrala Mintia, care alimenteaza orasul Deva si cer interventia urgenta a Guvernului.

Urgia loveste judetul Braila: Vor fi eutanasiate peste 25.000 de animale din cauza pestei porcine

Pesta porcina africana continua sa afecteze gospodariile si fermele romanilor. Doua noi focare au fost confirmate in doua localitati din judetul Braila, intr-o gospodarie si intr-o exploatatie.

Stirile ProTV: FOTO. Lebedele de la Eforie, in pericol din cauza localnicilor. Mai facem cate o exceptie

Zeci de lebede au pus stapanire pe golful din Eforie Sud. Splendidele inaripate s-au obisnuit cu oamenii si au atat de multa incredere in ei incat se apropie la doar cativa centrimetri.

NATO este in alerta din cauza tensiunilor din Orientul Mijlociu

NATO anunta ca monitorizeaza indeaproape situatia din regiunea Orientului Mijlociu, dupa ce generalu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )