Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep a anuntat ca va dona cate 200 de dolari pentru Australia, dar cu o conditie. Ce trebuie sa faca Darren Cahill

Playtech Playtech,
Simona Halep a anuntat ca va dona cate 200 de dolari pentru Australia, dar cu o conditie. Ce trebuie sa faca Darren Cahill

Simona Halep ajuta victimele incendiilor de vegetatie din Australia cu o conditie. Sportiva va dona cate 200 de dolari, iar filtrul actiunii ei va fi Darren Cahill, co-antrenorul romancei. Simona Halep va dona cate 200 de dolari pentru Australa, dar cu o conditie Simona Halep, numarul 4 mondial, a anuntat ca va veni in ajutorul . continuă pe Playtech

Digisport: Replica memorabila a lui Cahill, dupa ce Halep a anuntat ca va dona cate 200 $ de fiecare data cand il va enerva

Lumea tenisului s-a mobilizat exemplar in ultimele zile, dupa incendiile din Australia, iar Simona Halep nu face exceptie. Daca multi dintre sportivi au anuntat ca vor dona bani pentru victime in urma asilor pe care ii vor reusi in meciuri, campioana noastra a gasit o metoda inedita pentru a contribui financiar.

Simona Halep va dona bani pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia de fiecare data cand tipa la Darren Cahill

Simona Halep, a patra tenismena a lumii, a conceput o metoda unica de a sprijini victimele incendiilor de vegetatie din Australia: va dona bani de fiecare data cand tipa la antrenorul sau australian, Darren.

Darren Cahill: Si eu voi da cate 50 de dolari pentru fiecare iesire nervoasa a Simonei

Antrenorul Darren Cahill a laudat initiativa Simonei Halep de a dona 200 de dolari de fiecare data cand il enerveaza, subliniind ca si el va da 50 de dolari la fiecare iesire nervoasa a romancei, pentru victimele incendiilor din Australia.

Simona Halep, dupa incendiile din Australia: Voi dona 200 $ de fiecare data cand il voi enerva pe Darren!

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul Darren Cahill, informeaza Reuters.

Simona Halep ajuta victimele incendiilor din Australia

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul.

Simona Halep le va oferi ajutor victimelor incendiilor din Australia

Jucatoarea de tenis Simona Halep a anuntat ca va ajuta financiar victimele incendiilor din Australia.

Cum vrea Simona Halep sa ajute victimele incendiilor din Australia. Succesul depinde de nervii lui Darren Cahill

Simona Halep s-a alaturat jucatorilor de tenis din intreaga lume care doneaza bani pentru victimele incendiilor din Australia, insa daca majoritatea vor contribui in urma asilor de la meciuri, romanca va da bani pentru fiecare moment in care il enerveaza pe Darren Cahill.

Simona Halep debuteaza in noul an cu Angelique Kerber, intr-un meci de dublu. Ce urmeaza pentru romanca

Oficial, Simona Halep va incepe turneele din 2020, abia in a doua saptamana a anului, insa pana atunci, romanca a confirmat prezenta pentru o cauza caritabila.

Simona Halep, pereche cu Angelique Kerber pentru un eveniment caritabil

Simona Halep va lua parte la un eveniment caritabil organizat in Australia, inaintea turneului de la Adelaide, unde va face pereche pentru un meci la dublu cu Angelique Kerber.

Predictiile americanilor pentru 2020: Simona Halep, favorita la doua Grand Slam-uri

Simona Halep i-a convins pe americani ca este un nume de luat in seama pentru suprematia in turneele de Mare Slem din 2020. Romanca este perceputa drept principala favorita in a se impune in doua dintre cele patru Grand Slam-uri ale anului, sansele sale la US Open fiind considerate, surprinzator, ca fiind egale cu cele de la Roland Garros, un turneu care i-a adus dezamagiri in ultimii trei ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )