Libnet.ro
UNICEF

18:30

Topul celor mai cautate sintagme pe Google in 2020. Ce au cautat romanii vs. ce s-a cautat pe plan mondial

B1 B1,
Topul celor mai cautate sintagme pe Google in 2020. Ce au cautat romanii vs. ce s-a cautat pe plan mondial

Anul 2020 sa aflat sub semnul pandemiei de coronavirus care a influentat aproape toate aspectele vietii oamenilor. Cum era de asteptat si multe dintre cautarile pe Google din acest an au avut legatura tot cu. continuă pe B1

EXCLUSIV Cati bani au castigat in 2020 Adelina Pestritu, Cristina Ich si Anda Adam. Topul celor mai bine platiti influenceri din Romania

Pandemia de coronavirus a afectat mii de afaceri ale romanilor. incepand cu domeniul HoReCa, poate cel mai afectat dintre toate, aviatia comerciala, turism si terminand cu industria de spectacole si evenimente. in ultima categorie intra si foarte multi artisti cantareti, actori si nu numai de la noi, care s-au vazut nevoiti sa se .

Anul care ne-a lasat masca. Topul celor mai amuzante cautari pe eMAG: Bebelusi cu piele de om cu haine

In anul in care sanatatea a fost in centrul preocuparilor, cel mai cautat cuvant pe eMAG a fost masca, insa utilizatorii au cautat si informatii de tot felul, de la teste pentru detectarea prostiei la numarul de telefon al presedintelui Iohannis.

Topul celor mai admirati barbati si a celor mai admirate femeie din SUA

Presedintele american in exercitiu Donald Trump si fosta Prima Doamna Michelle Obama sunt cel mai admirat barbat si cea mai admirata femeie din Statele Unite ale Americii in 2020, conform studiului anual realizat de Gallup.

Patru romani, in topul celor mai buni fotografi din lume. Cea mai buna clasare - FotoDumbrava, locul 5

Cuplul de fotografi FOTODumbrava, din Targoviste, a obtinut un cadou nesperat, la sfarsitul unui an extrem de dificil. Au fost clasati pe locul 5 intre cei mai buni fotografi din lume, acordat de International Society of Professional Wedding Photographers ISPWP).

Topul celor mai banoase meserii din acest an, cu cresteri de peste 1.000 de lei fata de 2019

In ciuda pandemiei, care a lovit majoritatea ramurilor economice, exista o serie de domenii in care angajatii au castigat mult mai bine decat in anii trecuti, chiar si cu 1. 000 de lei in plus fata de anul 2019.

2020 inchide un deceniu de caldura exceptionala Si 2021 ar putea intra in seria celor mai fierbinti ani

Anul 2020 inchide un deceniu de caldura exceptionala, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), care citeaza date ale Organizatiei Meteorologice Mondiale. 2020 este unul dintre cei mai calzi trei ani si poate chiar rivaliza cu 2016 cel mai cald an inregistrat pana in prezent). Cei sase ani cei mai calzi inregistrati au fost 2015-2020.

Ce avere are Simona Halep. Este mai bogata decat mari sportive ale lumii: clasamentul americanilor

S-a aflat ce avere are Simona Halep. Este mai bogata decat mari sportive ale lumii din clasamentul americanilor. Americanii au facut topul celor mai bogate jucatoare de tenis. Pe ce loc se regaseste Simona Halep S-a aflat ce avere are Simona Halep. Sportiva noastra este mai bogata decat multe alte mari sportive ale lumii. Simona Halep .

Petardele, mai cautate ca drogurile, la sfarsit de an. Ce captura au facut oamenii legii in urma unor perchezitii

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita au pus in aplicare 4 mandate de perchezitie domiciliara, emise pe numele unor persoane banuite de nerespectarea prevederilor articolului 37 din Legea nr. 1261995 privind regimul materiilor explozive.

ştiri din High-tech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )